M@gda
Moderatorka
A mężowi kolejka - tak jak mojemuNa tych wszystkich kalendarzach wychodzi mi chłopiec, a ja tak bardzo chciałabym dziewczynkę. Wiadomo, aby zdrowe ale marzą mi się sukieneczki, kucyki, laleczki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mężowi kolejka - tak jak mojemuNa tych wszystkich kalendarzach wychodzi mi chłopiec, a ja tak bardzo chciałabym dziewczynkę. Wiadomo, aby zdrowe ale marzą mi się sukieneczki, kucyki, laleczki![]()
Wiem że są artykuły, ale ja mam taki apetyt na mleko, więc sobie nie odmawiam [emoji6]Digital co Ty?o rety!!Przepraszam:* matko zwymiotowac na sam widok!Niesamowite az hihiDziewczynka jak nic w brzuszku siedzi hihi:**
Ankuś nic Ci sie nie stanie jak bd pić mleko ale to po prostu nie jest prawda ze jest dobre dla zdrowych i mocnych kościsa badania w necie i wiele artykulow
Ja na polowkowe zabiore synka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gorzej przyjmuje przynajmniej mój T. sytuację odwrotną jak był czas, że Tobiaszka do lalek ciągnęło [emoji23] [emoji23] [emoji23]A mężowi kolejka - tak jak mojemu, ale mój już powiedział, że nawet jak dziewczyna to nie można dziecka ograniczać i kolejką też się może bawić... Chłopcy...
Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.Gorzej przyjmuje przynajmniej mój T. sytuację odwrotną jak był czas, że Tobiaszka do lalek ciągnęło [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Jestem tego samego zdania. Mój synek czasem bawi sie z siostra samochodami a czasami lalkami. Grunt, że znajdują wspólny język. Ale znam ojców którzy absolutnie nie pozwalają synowi nawet tknąć lalki i syna nie przytulają bo musi być twardzielem a nie maminsynkiem.Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.
A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce
Ja bym nie dramatyzowała.
Haha, no właśnie mój mąż bardzo chciałby dziewczynkęA mężowi kolejka - tak jak mojemu, ale mój już powiedział, że nawet jak dziewczyna to nie można dziecka ograniczać i kolejką też się może bawić... Chłopcy...
Dokładnie, dzieci trzeba do różnych ról w życiu przygotować.Jestem tego samego zdania. Mój synek czasem bawi sie z siostra samochodami a czasami lalkami. Grunt, że znajdują wspólny język. Ale znam ojców którzy absolutnie nie pozwalają synowi nawet tknąć lalki i syna nie przytulają bo musi być twardzielem a nie maminsynkiem.
Podobno prawdziwy mężczyzna chce mieć właśnie córeczkęHaha, no właśnie mój mąż bardzo chciałby dziewczynkę![]()
Mojemu wszystko jedno, byleby zdrowe było i sie kolejką chciało bawićPodobno prawdziwy mężczyzna chce mieć właśnie córeczkę![]()