Moja córcia miała czas, że tylko drewnianą kolejką się bawiła. Lalki to w zasadzie dopiero od niedawna.Mojemu wszystko jedno, byleby zdrowe było i sie kolejką chciało bawić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja córcia miała czas, że tylko drewnianą kolejką się bawiła. Lalki to w zasadzie dopiero od niedawna.Mojemu wszystko jedno, byleby zdrowe było i sie kolejką chciało bawić![]()
Ja miałabym chyba problem zaakceptować gdyby syn w balecie chciał tańczyć... No ale bronić bym mu nie broniła... W zasadzie to może nawet było by to lepsze niż np spacer po linie bez zabezpieczenia pomiędzy wieżami katedry Nothre DameDokładnie, dzieci trzeba do różnych ról w życiu przygotować.
Może na początku byłabym mocno zaskoczona, gdyby się okazało, że mój syn(jeslibym go miała) chce być np. fryzjerem, ale jeśli miałby być dobrym fryzjerem, to czemu nie??
Witaj stokrotka, fajnie że dołączasz!!! Super, że będą kolejne bliźniaki u nas na forum.wITAM MOZNA DOŁACZYC DO GRUDNIOWYCH MAM? TERMIN 21 GRUDZIEN - BLIZNIAKI
Nie znam się na iphonachWitam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia![]()
Super ze jesteś :-)Witam was dziewczyny przez caly czas was podczytuje chociaz ciezko nadazyc za wami
Wie moze ktoras z was jak moge zmniejszyc jakos zdjecia w iphone? Bo jutro mam wizyte i chcialabym wyslac ale pewnie znowu sie nie uda.. Pozdrawiam i zycze wam milutkiego i spokojnego dnia![]()
Witamy Cię Kochana!wITAM MOZNA DOŁACZYC DO GRUDNIOWYCH MAM? TERMIN 21 GRUDZIEN - BLIZNIAKI
Trochę przeinaczylyscie mój post.Mój brat do 3ciego roku zycia chciał sie w moje sukienki ubierać i mama mu pozwalała. Bawił się ze mna lalkami, a ja z nim samochodami. Dodam, że moja mama jest świetnym pedagowiem.
A teraz mam wielkiego brata, ale też dobrego człowieka, który i męskie i damskie prace w domu zrobi jak trzeba, bo jak nie trzeba to w zależności czy mu się chce
Ja bym nie dramatyzowała.
Trochę przeinaczylyscie mój post.
Więc w woli wyjaśnienia, mój T. Jak byłam w pierwszej ciąży był cały czas oglądał klocki lego, technics i inne które będzie z synem budowal. T. to maniak lego do tej pory sobie kupuje gigantyczne zestawy i je układa.
Więc gdy Tobiasz miał z 14 miesięczny i zabrał go do sklepu z zabawkami, próbując syna przekonać jakie świetne jest duplo, było bardzo dla niego zaskakujące, że Młody to olal, bo wolał lalki.
Nie ma to nic wspólnego z wychowaniem na twardziela etc. Ani z innymi bzdurami.
Tobiasz jest dzieckiem bardzo empatycznym i nikt mu tego nie zabrania. Tak samo jak nikt mu nie ma zamiaru kariery wybierać.