blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dębski clinic. Już któryś lekarz mi poleca to miejsce.A gdzie będziesz robić ? ;-) może też o tym bardziej pomyślę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dębski clinic. Już któryś lekarz mi poleca to miejsce.A gdzie będziesz robić ? ;-) może też o tym bardziej pomyślę :-)
płeć 50/50 więc nie wiem nic Haha. Cudowne wieści!!!! Gratulacje zdrowego DzieciaczkaJuż po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Przeziernosc 1.1mm czyli w porządku uff!!!
Serduszko pięknie bije 168.
Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupipłeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.
I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.
Za tydzień badanie na fotelu i wyniki cytologia.
Mój em zabrał zdjęcia 3d. Później wrzucę :-) Zobacz załącznik 807883
Ale się nagadalam. A jak u Was????
Widzisz Kochana, lekarz jednak porządny człowiek [emoji6] A z Dzieckiem od początku wiedziałam, że będzie ok. Super wiadomości gratulacje [emoji8]Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
[emoji173]️
Dzidziuś ma 5.5cm
Kosmowka się zespolila i już idzie do góry. Doktor pozwolił mi chodzic po podwórku jupipłeć 50/50 więc nie wiem nic Haha.
I co najlepsze dla mnie nie zapłaciliśmy za wizytę. Doktor powiedział że to w ramach poprzedniego usg uf kamień z serca.
Cuuuudna wiadomość! I po co ten lekarz wcześniej takie głupoty gadał! ? Cieszę się Waszym szczęściem!Już po wizycie. Powietrze że mnie zeszło wszystko w porządku!!!
Dzidziuś ma 5.5cm
Super kochana widzę że dzisiaj dzien dobrych wiadomościU mnie też wszystko superDziecko ma 7 cm , wszystko widzieliśmy rączki., nóżki., żołądek wszystko na swoim miejscu
tak się cieszę...Ryzyko skorygowane po teście pappa to 1:20000 , jupiii
![]()
!!! Gratuluję :*Ile staraliście się o dziecko?Ambitny plan mąż maa tak na serio, macie plan na dużą rodzinę?
Ja bym chciała dwójkę ale jak nam produkcja zajmie tyle co pierwszego to nie wiem czy za stara nie będę ;(