reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ankuś mnie tez na chlopca to wyglada;P
Na siusiaczka malutkiego :p hehe

Gratuluje cudownych wiesci dzisiaj dziewczyny na wizytach:**

Darunia daj znac jak syn zareagowal:))
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez leków nie biorę. Cieszę się, piszecie, że to normalne. Ja dzisiaj zaczynam 15 tydzień. Leci ten czas :)
U mnie równo 14 tygodni. Myślałam, że po genetycznych będę spokojniejsza, ale nie. Siostra mi dziś powiedziała, ze spokój w moim życiu się skończył. Najpierw martwisz się czy będzie serduszko, potem genetyczne, potem połówkowe, ewentualne wczesniactwo, poród. A potem kiedy usiadzie, zacznie chodzić, mówić, że pobiło się w szkole i że późno wraca z dyskoteki. Tak teraz będzie wyglądało nasze zycie. I po tak długich staraniach baaaardzo się na to ciesze[emoji1] [emoji1] [emoji7] [emoji7]

Juz po wizycie :)
Jest ulga- jest dobrze. Badanie wszystko super usg szybkie,ale tez super- Dzidzius sobie przysypial.
Lekarz nie robił pomiarów konkretnych tylko sprawdzal serduszko i przeplywy - jest ok. Jakis tam mini kikut sterczy miedzy nogami- lekarz cos mowil, ze sklanialby sie na chlopca....olaboga!
Ale to nie przesadzone - czekam grzecznie 2 tygodnie do kolejnej wizyty i powinno sie rozstrzygnac.
Poza tym moge wykonywac zestawy cwiczen rekomendowane dla kobiet w ciazy- jupi.
Biegania lekarz odradza ...cos wspominal o szybkich marszach, ale gdzies za ok miesiac :)
W watku z wizytami wrzuce zdjecia: )jak tylko telefon naladuje :)
AAA i L4 mam w dalszym ciagu .. sluchajcie z 1... :(
Super wiadomości ;)Same chłopaki u nas na forum ;)U mnie też raczej będzie chłopak ;)

reklama
Reniuszku to do Ciebie mialo byc a nie do Ankusia:p
No zobaczysz za 2 tyg a to Twoje 1 dziecko?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak się domyśliłam kochana i odpisałam, że ja napalona jestem na małą Kalinke :-D
To moje drugie dziecko. Mam już synka maksia5lat. W avatarze na zdjeciu jest ze mną :-)
No i chciałam dla niego Kalinke.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry