gie_er
Fanka BB :)
Ja uwielbiam jezioro Powidzkie, i zawsze Wielkopolsce śpimy w Słowikowie, niby nad Powidzkie musimy dojechać 20 km, ale dla tej ciszy i tej wsi wartoW Skorzęcinie byliśmy już.Ale resztę sobie przejrze bo tam nas jeszcze nie bylo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uwielbiam jezioro Powidzkie, i zawsze Wielkopolsce śpimy w Słowikowie, niby nad Powidzkie musimy dojechać 20 km, ale dla tej ciszy i tej wsi wartoW Skorzęcinie byliśmy już.Ale resztę sobie przejrze bo tam nas jeszcze nie bylo![]()
Który masz tydzień?Pytałam lekarza o ruchy, powiedział że za wcześnie. Że raczej to jelita
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezioro SolińskieCzy któraś z Was może polecić jakieś miejsce na wakacje gdzieś nad jezioro? Szukam i szukam i nic mi nie przypadło do gustu![]()
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny unosze się nad ziemią. Wszystko ok . 7 cm małego człowieka.
Jestem taka szczęśliwa
P.S. zaraz nadrabiam zaległości :-)![]()
![]()
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
14Który masz tydzień?
Ja próbowałam już kilka razy, ale nie doliczało mi dni. Jak macie jakieś sprawdzone to podeslijcie linkaDziewczyny może ustawimy wszystkie suwaczki, co by widzieć tydzień u każdej?![]()
Na Powdzkim, jest super płycizna wypływasz rowerkiem na środek i możesz się relaksować w wodzie po kostkiW Skorzęcinie byliśmy już.Ale resztę sobie przejrze bo tam nas jeszcze nie bylo![]()