Kto może pomóc? Ja ustawiałam w 6 tygodniu i nie pamiętam jak to zrobiłam.Ja próbowałam już kilka razy, ale nie doliczało mi dni. Jak macie jakieś sprawdzone to podeslijcie linka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kto może pomóc? Ja ustawiałam w 6 tygodniu i nie pamiętam jak to zrobiłam.Ja próbowałam już kilka razy, ale nie doliczało mi dni. Jak macie jakieś sprawdzone to podeslijcie linka
Ja niby mam, ale on odlicza jak chce :/ na początku działał, a teraz się coś zblokował już 2 dni.Dziewczyny może ustawimy wszystkie suwaczki, co by widzieć tydzień u każdej?![]()
Hmmm 250 km ode mnie to nie tak źle jeszczeZalew klimkowka. To w Beskidach. Wspaniałe powietrze niedużo ludzi jeszcze taka dzicz troszkę no i ten mikroklimat :-)
Najlepszego [emoji2]
Cały czas noszę i mam zamiar nosić dalej[emoji1]Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
Oj mi też od dłuższego czasu chodzi po głowie Kalinka. Też liczę na pannę [emoji2]Jejku mam nadzieję że za 2tyg się rozstrzygnie.
Powiem wam że okropnie napalilam się na małą Kalinke.......
w kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożku![]()