kosa1212
Fanka BB :)
Uwielbiam Bieszczady!!! Ach chciałoby się tam teleportować[emoji4]Jezioro Solińskiew Bieszczadach
polecam
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam Bieszczady!!! Ach chciałoby się tam teleportować[emoji4]Jezioro Solińskiew Bieszczadach
polecam
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba było powiedzieć, że jak Ci zapewni zapas bella mama to prosto ze szpitala w 3 dobie przyjedzieszJezu dziewczyny ile wy produkujecie tych stron. Po całym dniu nieczytania prawie niemożliwe do nadrobieniadzisiaj powiedziałam mojej dyrektorce regionalnej że jestem w ciąży a ona pierwsze pytanie czy wrócę po pół roku do pracy. Masakra!!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba trzeba będzie tak zrobić [emoji28]Trzeba było powiedzieć, że jak Ci zapewni zapas bella mama to prosto ze szpitala w 3 dobie przyjedziesz![]()
Cudna. Zazdroszczę [emoji4]Jesteśmy po wizycie, z dzidziusiem wszystko w porządku, pobrali mi jeszcze krew do testu Pappa i za 10 dni mają być wyniki. Jestem juz spokojniejsza bo się bałam. Zobacz załącznik 808760
Prawdopodobnie będzie dziewczynka [emoji7]
![]()
![]()
cudowne wieściJesteśmy po wizycie, z dzidziusiem wszystko w porządku, pobrali mi jeszcze krew do testu Pappa i za 10 dni mają być wyniki. Jestem juz spokojniejsza bo się bałam. Zobacz załącznik 808760
Prawdopodobnie będzie dziewczynka [emoji7]
![]()
![]()