maggie91
Fanka BB :)
Ja też nie. Może to kwestia, czy przegląda się forum na telefonie czy komputerze?Działa? A ja go nie widzę
Co niweluje wpływ kofeiny na organizm? Muszę pozbyć się tych wstretnych mdłości po kawie..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie. Może to kwestia, czy przegląda się forum na telefonie czy komputerze?Działa? A ja go nie widzę
Moze teraz inne czasy ja do teraz za duzo nie lubie sie stroic. Najlepiej spodnie i koszulka, jak nie musze to sie nie maluje, bizuteriinie cierpię. A moja córcia 5 letnia rano staje przed lustrem i sie zaczyna... mamo pomaluj mi paznokcie, i przebierańców sie i tylko spódniczki nawet na rower i przeglądanie sie, strojenie min, wybór butów... masakra....Jak tak czytam Wasze opinie o dziewczynkach, to stwierdzam, że faktycznie z siostrami byłyśmy dziwneMama jak tylko mijałyśmy dziewczynkę w kucykach i sukieneczce nam zawsze ją pokazywała i mówiła z zazdrością coś w stylu: "Popatrz, tak powinny dziewczynki się ubierać". Jakoś nigdy nie byłyśmy fankami sukienek. Gumki też z włosów szybciej spadały niż się pojawiały (pół godziny czesania bo ciągnie i po 5 minutach gumka już w ręce, a nie na włosach
). Takim sposobem były w domu 3 dziewczyny ale zamiast kiecek leginsy+tunika albo jeansy+jakaś koszulka
także różnie to bywa... co nie zmienia faktu, że też wciąż po cichutku liczę na córcię
![]()
Karolcia ja go uzywam I bardzo polecam lubie zapach I konsystencje mi sie jedna butelka juz konczy musze kupic druga I uzywam tez bio oil tylko ze to bardziej tlusteJa jeszcze wrócę do tematu czym smarujecie brzuchy?
Muszę w końcu coś zamówić, bo mi się moje masło z olejkiem różanym kończy. Czy taki Palmers jest ok? Czy lepiej szukać czegoś innego [emoji6]?
![]()
Z Souvre, podobno można. Na składach się nie znam, ale znam laski które używały i wszystko git@Ankuś u mnie była to na tyle drastyczna zmiana, bo na swoim w końcu byliśmy sami, wcześniej mieszkaliśmy z moją babcią [emoji16]. I po pierwszej nocy obudziła nas cisza [emoji16] to było piękne (bo babcia zawsze od 7 zaczynała tłuc naczyniami w kuchni - nic nie gotowała wtedy więc podejrzewam, że to był jej sposób budzenia nas, bo przecież jak można tyle spać [emoji23]). Liczę, że do czasu przeprowadzki lekarz Wam zdejmie zakaz [emoji6]. A na kiedy wstępnie planujecie przeprowadzkę?
@JaneHeart a ten balsam kolagenowy to jakiś konkretny? Można stosować w ciąży [emoji6]?
@Mikado93 gratuluję chłopczyka [emoji16]. Udanego świętowania [emoji16]!
@Lady_Waiting ten olejek jest w sprayu, prawda?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam leki przez dwa, trzy lata. Teraz nie biorę od roku, odstawiłam ze względu na starania o dziecko. Po poronieniu Pani psychiatra chciała mi dać leki, wypisała receptę ale ich nie wykupiłam. Myśl o kolejnej ciąży, to było dla mnie lekarstwo.@Ankuś rozumiem Cię doskonale. Wszystko o czym piszesz nie jest mi obce. Bierzesz jakieś leki na nerwicę? Czy po prostu zdarzają Ci się ataki i nawracajace myśli?
Najważniejsze i najtrudniejsze jest nie powielać pewnych schematów przy wychowywaniu swoich dzieci. Tego nam życzę![]()