• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja na szczęście jeść mogę wszystko,od niczego mnie nie odrzuca. Mam tylko problem ze jak jem to w którymś momencie wszystko mi się cofa i już nic zjeść nie mogę.no i przez chwilę mi niedobrze.

reklama
Ja maca nie jadlam od 10lat a Kfc nie jem od roku po filmiku o zywych kurczaczkach ktorym na zywca tasmowo odrywa sie skrzydełka.Masakra..w ogole blisko mi do wege.. mieso jem raz na ruski rok od 2 lat.Moj maz to samo..szwagier to weganin,siostra wegetarianka:) heh

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Też jem mało mięsa. Nawet Pani ginekolog kazała mi jeść więcej mięsa, bo według wyników badań mam czegoś za mało w organizmie.

Serduszko może się na dniach pojawić.
Dokładnie. Nie ma jeszcze co płakać, bo na tym etapie z dnia na dzień wszystko może się zmienić. Ja byłam w 7 tygodniu i 1 dniu i Pani ginekolog powiedziała "Powinniśmy zobaczyć serduszko, ale nie musimy" także nie denerwuj się i nie nakręcaj, bo jeszcze jest czas. Kiedy masz następną wizytę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry