• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

Młody pewnie był dumny nie wspominając o. Was rodzicach.

Nie brakuje Ci biegania?
Mnie tak strasznie nosi!!
Pomyśleć że pierwsze ok 5 tyg ciąży przebiegalam i było ok.

Teraz mi się marzą byle jakie ćwiczenia ale nie wiem co na to lekarz hmmm...
Młody z tego wrażenia zasnąc nie mógł ;)
A jeśli chodzi o bieganie to strasznie mi barkuje, chociaż teraz nie miałabym siły biegać, męczy mnie wchodzenie po schodach :errr: a nawet jak ostatnio podbiegłam kilka metrów to myślałam że mi cycki odpadną z bólu :sorry2: Ja na początku ciązy przebiegłam półmaraton, ale nie wiedziałam ze jestem w ciązy, były tez jakieś biegi po 10 km, ale jak się dowiedziałam, to odpuściłam sobie, teraz biorę się za ćwieczenia w domu i spacery. Dostałam zielone światło od ginekolog, więc mogę cwiczyć :wink:

reklama
Hej, dziś pierwszy raz bez wymiotów od świąt więc w końcu przyjemna zmiana. Jak tu dobrze, to co innego musiało nawalić. Dziś zaczęły mi się jakieś dziwne takie pomarańczowawe plamienia i nie wiem co o nich myśleć. Miała któraś z Was takie? Dziś mam na 11 wizytę u rodzinnej z powodu ostrego przeziębienia z dalszą gorączką (od ostatniego mojego pisania o gorączce) więc też się jej postaram poradzić ale nie wiem czy wracając nie zahaczyć o IP. Do tego w Gdańsku ładna zima tej wiosny od jakiejś 4 rano co najmniej, w załączniku zdjęcie zza okna, choć na zdjęciu jak zwykle śnieg wygląda na słabszy ;) też tak u Was sypie?
Zobacz załącznik 805808

A który to masz tydzień? Wiesz ja plamie tak na pomarańczowo ale to wina moich krwiaków, właśnie u mnie tak jakoś dziwnie albo pomarańczowo albo taki brudny róż. Najlepiej skonsultować się z lekarzem.

Młody z tego wrażenia zasnąc nie mógł ;)
A jeśli chodzi o bieganie to strasznie mi barkuje, chociaż teraz nie miałabym siły biegać, męczy mnie wchodzenie po schodach :errr: a nawet jak ostatnio podbiegłam kilka metrów to myślałam że mi cycki odpadną z bólu :sorry2: Ja na początku ciązy przebiegłam półmaraton, ale nie wiedziałam ze jestem w ciązy, były tez jakieś biegi po 10 km, ale jak się dowiedziałam, to odpuściłam sobie, teraz biorę się za ćwieczenia w domu i spacery. Dostałam zielone światło od ginekolog, więc mogę cwiczyć :wink:
To podobnie jak u mnie z dystansami. Myślę, że gdyby nie zagrożona ciąża lekarz pozwolił by mi biegac... Biegam już 7 lat i jakoś tak bez tego nie czuje się sobą
Masz jakiś zestaw ćwiczeń?

@daruuunia3 ja też mam plan na 4 treningi tygodniowo. Dzisiaj tak pośladki ciągną, że usiąść mam problem. Mi ciężko znaleźć okazję by poćwiczyć przy moim dwulatku, bo zawsze coś, A to pić a to pobaw się. Jednak postanowiłam walczyć.
Mi biegania bardzo brak, w poprzedniej ciąży biegałam do 7 miesiąca , teraz chyba ten brak pogody i mdłości nie chce mi się. Chociaż lekarz , nie zabronił.

A z tym meczem to świetna sprawa ! Super

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz mówił ze może sie mylić ale baletnica będzie :) i sie nie pomylił, uwielbia tanczyc i piruety robić [emoji7] mam nadzieje ze teraz tez sie szybko dowiem bo już ciekawa jestem a moja Mała chodzi przekonana, że to dwa dzidziusie, siostra i brat [emoji23]

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Parka byłoby pięknie ☺️
MI się marzy córeczka i też nie mogę się doczekać momentu kiedy się dowiemy.

Reniuszek odpuść ćwiczenia jak masz jakieś zagrożenie. Maluszek powinien na 1 miejscu być :D . Po porodzie odbijesz sobie biegając z wózkiem. Ja jestem na prenatalne umówiona na 12+5. Dopiero ciąży miało nie być a teraz ...jestem w 7 niebie.

Trzymam kciuki za wizytujące. Czekam na dobre wieści i fotki

reklama
@JaneHeart @M@gda powodzenia!!! [emoji4] trzymam &&

@Mikado93 u nas piękne słoneczko. [emoji364] super ze bez wymiotów oby tak zostało.

@Ankuś ale ty masz dobrze z tym mężem ;) mój by na to w życiu nie wpadł. Chyba że bym mu podrzuciła pomysł i powiedziała co. A nawet nie wiedział by do czego ta poduszka i co to. [emoji39]

......:::::::::9tydz i 1dni::::::::.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry