reklama
M@gda
Moderatorka
Łoooo to ja już rodzę od tygodniaZobacz załącznik 814704
To masz juz przedsmak porodu
Długo poród... dobry treningŁoooo to ja już rodzę od tygodniaJa tez jestem gorsza jak się przeziębię od mojego męża ;p
M@gda
Moderatorka
Szczerze, jakby porod miał polegać na osłabieniu, kaszlu, glucie, i poceniu się to mogę i tydzień rodzić, ale podejrzewam, że tak luksusowo nie będzieDługo poród... dobry trening
Małej trochę wody na dno i wrzuć dwie kostki do zmywarki. Zagotuj chwile i zejdzie bez szorowaniaDziewczyny robie dziś tą faszerowaną paprykę, no i tego... zaczelam gotować ryż i na chwilę poszłam pranie nastawić i.. zapomniałam ... i ... ryż się uprażył na węgielek. Mam nadzieję, że garnek uratuje
Drugi już ładnie się ugotował![]()
No co ty? Psikniesz i wyleciSzczerze, jakby porod miał polegać na osłabieniu, kaszlu, glucie, i poceniu się to mogę i tydzień rodzić, ale podejrzewam, że tak luksusowo nie będzie![]()
DigitalGirl
Moderatorka
Już jestem
mieliśmy obsowe z wizytą, a sama wizyta trawała 45min więc trochę zaszło
Kalinka dalej jest dziewczynką i to najzupełniej zdrową
wszystko git! 365g panna termin porodu z om różni się 1 dniem z tym z usg więc mała rośnie idealnie. Wymiarowo jest w 50centylu więc ani wielkolud ani kruszynka.
Jesteśmy przeszczesliwi!!!!! A żeby nie było tych dobrych wieści za mało to łożysko mi się podnosi
zapytałam o plamienia w takim razie ale skoro szynkę mam 5cm, zamknięta to widocznie tak mogę mieć bo łożysko też na miejscu i się nie odkleja.
Teraz jesteśmy już w drodze na Maury więc szykuje się weekend świętowania
Ps. Dzięki za troskę i kciuki <3 foty dodam jak już nie będę w samochodzie
Kalinka dalej jest dziewczynką i to najzupełniej zdrową
Jesteśmy przeszczesliwi!!!!! A żeby nie było tych dobrych wieści za mało to łożysko mi się podnosi
M@gda
Moderatorka
Nie mam zmywarki jeszcze, także tabletek też nie mam.Małej trochę wody na dno i wrzuć dwie kostki do zmywarki. Zagotuj chwile i zejdzie bez szorowania
Musi się pomoczyć, a potem z solą zagotuję i będę szorować...
reklama
M@gda
Moderatorka
Super wieści!!!! Cieszę się, że wszystko okJuż jestemmieliśmy obsowe z wizytą, a sama wizyta trawała 45min więc trochę zaszło
Kalinka dalej jest dziewczynką i to najzupełniej zdrowąwszystko git! 365g panna termin porodu z om różni się 1 dniem z tym z usg więc mała rośnie idealnie. Wymiarowo jest w 50centylu więc ani wielkolud ani kruszynka.
Jesteśmy przeszczesliwi!!!!! A żeby nie było tych dobrych wieści za mało to łożysko mi się podnosizapytałam o plamienia w takim razie ale skoro szynkę mam 5cm, zamknięta to widocznie tak mogę mieć bo łożysko też na miejscu i się nie odkleja.