kosa1212
Fanka BB :)
Ja podobnie. Aż mi się nie chce patrzeć. [emoji52]To Ci zazdroszczę.
Ja czuje się źle ze swoim ciałem. Jeszcze wizja wakacji mnie przeraża :-(
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podobnie. Aż mi się nie chce patrzeć. [emoji52]To Ci zazdroszczę.
Ja czuje się źle ze swoim ciałem. Jeszcze wizja wakacji mnie przeraża :-(
Z jednej strony mają rację, a z drugiej nie dziwię się, że chciałabyś ją zobaczyć.Ja mam na plusie 3,3 kg. Jeszcze do niedawna był 1 kg także chyba zaczynam tyć. U mnie od wczoraj kiepsko. Wczoraj z mężem tak się pokłóciłam, że o godz 24 musiałam wyjść z domu na spacer, żeby się uspokoić. Dzisiaj mnie przeprosił, ale wciąż mi przykro, więc mam zwalony dzień. Do tego właśnie męża Babcię zabrali na blok operacyjny, także strasznie się martwię. Do szpitala wszyscy zabraniają mi jechać, także pozostało mi czekać w domu.
Ja bede robic w 26 tygodniu ale tutaj u nas to nie w kazdej praxis robią obciazenie glukoza. U mnie akurat robią bo mam lekarza polaka@iwilleatyou gratulujeja miałam krzywą robioną już w 16 tyg i teraz czeka mnie w 24 tyg. Miałam 3 razy pobieraną krew. Faktycznie badanie nie jest przyjemne, ale dla mnie tylko dlatego, że tradycyjnie czeka się długo, bo ja czekałam 3,5 godz głodna, zła i ogółem bez humoru
![]()
Pewnie nie tyle co ja [emoji23]Ja tez więcej waze niz inne
![]()
Ja robiłam jakoś w 8tyg i teraz mam zrobić przed 19 sierpnia. Dobrze, że u mnie robią też w weekend to z mężem pojadę.Ja bede robic w 26 tygodniu ale tutaj u nas to nie w kazdej praxis robią obciazenie glukoza. U mnie akurat robią bo mam lekarza polaka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz sie boje bo mi sie po tym slabo robiJa robiłam jakoś w 8tyg i teraz mam zrobić przed 19 sierpnia. Dobrze, że u mnie robią też w weekend to z mężem pojadę.
![]()