Rossiczka
Moderatorka
Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
Strasznie mi przykro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
A może zrobi Ci niespodziankę i wróci wcześniej, a mówi tak żebyś była miło zaskoczona@Eraja juz się sytuacja rozwinęła i jest gorzej niż było rano. Na prawdę mam ochotę trzasnąć drzwiami i tyle. Jeszcze mój kochany mąż, w rozmowie tel. powiedział że on dzisiaj będzie późno tak 20-21 czyli znając życie przed 22. Więc mam po prostu fantastyczne imieniny zapewnione. Siedzę w sypialni i beczę, na szczęście Tobiasz ogląda bajkę to nie widzi mnie w tym stanie. Bo inaczej płakałby ze mną. Dobrze, że u Tobiaszka w pokoju wciąż jest wygodna sofa.
Tak mi przykro, może jeszcze będzie dobrze... tulę Cię mocno :*Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
to nie ten typ, naprawdę dobrze go znam.A może zrobi Ci niespodziankę i wróci wcześniej, a mówi tak żebyś była miło zaskoczona![]()
Mój też jest raczej z tych mało romantycznych, ale raz na ruski rok coś Mu zaswita i sprawi mi niesppdziewana przyjemność wiec nie trać i Ty nadzieito nie ten typ, naprawdę dobrze go znam.
Trzymaj się kochana, przykro mi bardzoAnkuś. Bardzo mi przykro. Jestem z Tobą,bo stan mojej babci się od wczoraj pogorszył, i wygląda na to, że czas się żegnaćA byłam u niej często i opowiadałam, że za 4 miesiące pozna prawnuczke pierwszą.. Szkoda słów