Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przecież nie trzeba robić zakupów specjalnych bluzek ciążowych, wystarczy przecież, że kupisz zwykłe, takie jakie Ci sie podobają tyle, że w większym rozmiarzea podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Ja kilka rzeczy w kauflandzie kupilam jak akurat byla.wrzutka. za 30zl to byl dobry zakupa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Żałuję bardzoDziewczyny w takim razie przenosimy krakowskie spotkanie na inny termin, bo wczoraj większość odpisała że nie da rady.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dużo kupuję na Allego. Ewentualnie zwykle bluzki większe rozmiarem. Od jakiegoś czasu chodzę w T-shirtach męża i tak mi w nich wygodnie, że do grudnia z nich nie zrezygnuje xDa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
A co do bluzek to ja kupuję w normalnych sklepach i tak jak dziewczyny piszą tylko że większe albo tuniczki mama podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?