• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
ja mam 1,2kg na plusie ale ja waze duzo za duzo wiec to dobrze. Ja bylam przerazona wizja zawozenia rano do przedszkola, corka i 2 noworodkow hardcore ale sie wyjasnilo bo maz zwolnil sie z pracy otwiera swoja dzialalnosc i bedzie mogl rano corke wozic. A popoludniu to mysle ze juz jakos damy rade choc ma sale na 3pietrze a tu dwa nosidelka heh

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jakie miałyście wyniki krzywej cukrowej? Ja dzisiaj robilam i tak na
czczo 79,
po 1 h podania glukozy 93,
po 2h 77. Nie jest to za niski poziom?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Manique a waga od początku ciąży rośnie systematycznie czy na początku było mało, a teraz trochę przyspieszyło?
Ja też bez cukrzycy i mam już pewnie blisko 10 na plusie (dowiem się na wizycie - poza się nie ważę [emoji6], ale już zmieniłam spodnie na większe, także myślę, że jednak od ostatniej wizyty trochę przytyłam..).

@Millo jak dobrze Cię widzieć. Martwiłam się jak tam z Leo przeżywacie to przedszkole [emoji6] i widzę, że obawy były uzasadnione.. Dobrze, że udało się go zabrać z tego z dziwnymi zasadami. Mam nadzieję, że szybko mu choroba minie.. Dużo zdrowia dla niego [emoji8] i dla Ciebie byś nic nie podłapała. Na wyprawkę jeszcze masz trochę czasu, tym się nie przejmuj [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz przyspieszyła bo wcześniej co zjadłam to wymiotowalam

Byłam dziś na wyzycie i z moimi wynikami 83,148,76 lekarka wysłala mnie na konsultacje do diabetyka. Serducho słyszałam. Hemoglobina na granicy ale ok.

Jeśli zapisałam się na usg 3 trymestru w 27 i 5 dni to nie za wcześnie?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry