Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i takie spodenki bawelniane, zawsze lubilam ten zestaw, body na dlugi lub krotki rekaw i takie polspiochy![]()
Ja też biorę obie na raz, a nawet 3 na raz, jeśli chodzi o prenatal duo, nie mam głowy pamiętać aby brać o innej porze dnia druga tabletkę.A ja mam takie pytanie jak sie bierze te wit to trzeba wziasc dwie tabletki i to nie przeszkadza jak biore obydwie na raz?
Myślę,że można się skusić na zakup tego choć tak samo można dzieciątko owinąć kocykiem lub becikiem..Prenatal biore 3 na raz 2 te jasne i jedna różowa
MatkaPolka - ja zauważyłam nie wyciek ale takie zaschnięte na sutkach coś białe ale zdrapałam to wczoraj ale sie nie da do konca takze coś moze sie dzieje z gruczołami po prostu i tak ma byc < sorki za opis >
Ktoś coś o tym laxi mama ? ide to chyba wypić ... niby ma barwnik ale moze nic sie nie stanie w końcu to dla kobiet w ciazy i karmiacych :/
co powiecie na taki eksperyment ?warto kupować ?
Prenatal biore 3 na raz 2 te jasne i jedna różowa
MatkaPolka - ja zauważyłam nie wyciek ale takie zaschnięte na sutkach coś białe ale zdrapałam to wczoraj ale sie nie da do konca takze coś moze sie dzieje z gruczołami po prostu i tak ma byc < sorki za opis >
Ktoś coś o tym laxi mama ? ide to chyba wypić ... niby ma barwnik ale moze nic sie nie stanie w końcu to dla kobiet w ciazy i karmiacych :/
co powiecie na taki eksperyment ?warto kupować ?