anna.24
Fanka BB :)
Apropo talentów grudniowych mam ja nie mam żadnego....ani szyć ani szydelkowac ani robic na drutach nie umiem jedyne co umiem to wkurzac mojego męża....on mowi ze jestem w tym mistrzynią
Hehe Zuzik nie jestes sama
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Apropo talentów grudniowych mam ja nie mam żadnego....ani szyć ani szydelkowac ani robic na drutach nie umiem jedyne co umiem to wkurzac mojego męża....on mowi ze jestem w tym mistrzynią
A ja zapytam o łóżka piętrowe. Któraś planuje zakup? My chłopców przeniesiemy do jednego pokoju, młodszy oddaje swój dzidziusiowi. Chcemy im tam wstawić piętrowe łóżko. Muszą być barierki, bo chłopcy dynamicznie śpią.
Znalazłam coś takiego
Link do: Łóżka piętrowe Łóżko piętrowe Kubuś biały 80/190 – sklep internetowy Meblowiec.pl
Macie jakieś rady?
Mój prawie 6-latek też do nas przychodzi. Zastanawiamy się czy to Go powstrzyma. Natomiast młodszy śpi całą noc. Oni maja małe pokoje i dwa łóżka u starszego czy mlidszego (bez różnicy) bardzo im go zagraca. Jedyne czego się obawiam to to o czym piszesz. O nocnych wędrówkach.Tez o tym myslalam ale chyba mamy jeszcze za male dzieci. Moja 4-latka ciagle przychodzi do nas w nocy wiec nie wyobrazam sobie zeby schodzila z gory sama w nocya mlodsza spi dalej w lozeczku i tu zaczynaja sie schody hehe mamy maly pokoj i musimy zmiescic trojke dzieci
![]()
Mój prawie 6-latek też do nas przychodzi. Zastanawiamy się czy to Go powstrzyma. Natomiast młodszy śpi całą noc. Oni maja małe pokoje i dwa łóżka u starszego czy mlidszego (bez różnicy) bardzo im go zagraca. Jedyne czego się obawiam to to o czym piszesz. O nocnych wędrówkach.
Dziękuję za opinię@Kruszka moi chłopcy śpią na piętrowym łóżku już od wielu, wielu lat. Starszy miał jakieś 4 lata, gdy przeprowadził się na górę. Takie łóżko to dobre rozwiązanie, szczególnie gdy rodzeństwo dzieli że sobą pokój.
No wypiłam to laxi mama jem jogurt dosypałam nasiona chia i otręby owsiane i coś mi przewraca w jelitach moze się udakuźwa oczekiwanie jak na jakąś nagrode Zobacz załącznik 867086
Czy tylko ja mam takie problemy ? :O
Dzieki ,ze pytasz mam stresa jak zawsze przed wizyta .nie mam detektora, a z checia bym sprawdzila czy serce bije. Wogole dzisiaj mam doła i pół dnia przespałam .@Dagaa11 no to kochana odpoczywaj :*bedzie dobrze na pewnoJa dam medal swojemu M bo jest taki bezkonfliktowy i mi odpuszcza i sie ze mnie smieje jak cos odwalam glupiego no tak mi lekko dzieki temu. Staram sie miec mega bezstresowa ciaze
@natka100 jak nastroje? Nie dzialasz z detektorem zeby sie uspokoic? Mi to tak pomaga: ) na 2 albo 3 dni ale przynajmniej sie nie stresuje niczym![]()
A ośmiornice też zrobisz? [emoji7]Hehe nie ma sprawy![]()