Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis mi gin kazał zrobić między innymi. Powiedziałam mu ze nie mam objawów i moim zdaniem to dlatego kazał go zbadać chociaż jak zapytałam czy to normalne że nie mam powiedział że tak bo jeszcze wcześnie...ehhNie. Ja jestem po poronieniu w grudniu wiec musiałam zrobic.
A sa jakies preparaty bez recepty?Ja biorę od tygodnia , w aptece mi poleciłą.
Wszystkie chyba bez :-) ten femibion jest bez, prenatal jakis jest, pregna ;-)A sa jakies preparaty bez recepty?
Dzis mi gin kazał zrobić między innymi. Powiedziałam mu ze nie mam objawów i moim zdaniem to dlatego kazał go zbadać chociaż jak zapytałam czy to normalne że nie mam powiedział że tak bo jeszcze wcześnie...ehh
Dziewczyny, a może przy każdym poście piszmy w którym jesteśmy tygodniu. Sorki, ale ja mam skleroze![]()
Ja nie przyswajam kwasu foliowego i gin kazał brać femibion i Wit d3
Ale wam zazdroszczę wizyt..ja dopiero w poniedziałek coś zobaczę, od kiedy można zobaczyć serduszko? Będę w 6 tyg.... Ja wczoraj dzwoniłam do ginekologa, bo martwilam sie że już rośnie mi brzuch.. lekarka powiedziała że jeśli nie przybieram na wadze to tak może być.. Ze mam wzdęty brzuch.. Im później (mam 36 lat )tym gorzej przechodzi się ciaze i są różne dolegliwosci.. Powiedziała że woda się gromadzi .. Jelita pracują i że tak może być.. Byle do wizyty ..
Na tel nie widac w pionie xP trzeba tel obracac.
Wprowadziłyście może już jakieś specjalne diety dla przyszłych mam?
A sa jakies preparaty bez recepty?
Agus pytalam o preparaty z progesteronemWszystkie chyba bez :-) ten femibion jest bez, prenatal jakis jest, pregna ;-)