reklama
reklama
Ja też liczę na instynkt, bo nigdy nawet noworodka na rękach nie mialam i wszystko jest dla mnie kosmosem. Ale z jednej strony mnie to cieszy, bede sama sie uczyć na swoim przykładzie [emoji6] ja mam 26 lat
Na pewno będzie dobrze :) ja jestem zosia samosia i raczej niechętnie korzystam z rad dookoła dlatego mam nadzieję że ten instynkt nie zawiedzie i poradzę sobie ze wszystkim sama, bardziej martwi mnie to co zrobię z maleństwem jak będę musiała wrócić do pracy, a wracać muszę jak najszybciej czyli po 3/4 miesiącach czyli to taka kruszynka będzie jeszcze :(

@Dagaa11 to może nie myśl teraz o nosidle, bo choć faktycznie możesz znaleźć takie, które jest dla noworodków, w rzeczywistości małoorawdopodobne by takimi były.
Nie no spokojnie, nie mam zamiaru jeszcze nic kupowac i podejmowac zadnych decyzji [emoji14] po prostu wczoraj w labo widzialam babeczke z zachustowanym noworodkiem i naszła mnie myśl, czy istnieje bezpieczne nosidło dla tak małego dziecka. Luźna myśl, nic więcej :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi w sprawie smarowanka. Buzki :-D. Bio oil poszedl w ruch... ;)

A ja jakas spokojna się dzisiaj czuję. Dzisiaj mój brat zawozi bratową do szpitala a jutro będzie mieć cesarkę. A z racji tego że jest dzidziusiem nie wszystko jest tak jak powinno będzie musiał mieć dodatkowe badania i wszyscy to mocno przezywamy :(:(:(...

reklama
Hej kochane ja po wizycie odetchnęłam z ulgą ale jednak lekarz zaproponował badania genetyczne więc się zgodzilam i pójdę , [emoji4] dzidizusie bardzo ruchliwe , jedno wazy 122g a drugie 117 g [emoji4]

A mam takie pytanie ile czekaliście na termin na tę genetyczne badania ?[emoji4]
Duze dzidziole [emoji7] przy blizniakach bardzo wazne jest aby wagowo szly podobnie, zeby jeden drugiemu nie podbieral [emoji123]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry