Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Supera reszta wszystko wporzadku? Przyziernosc itd?
Wiecie tak sie ostatnio zastanawialam nasze dzieciaki sa mierzone takjakby bez nogtzn ze sa troszke dluzsze niz lekarz mowi
czyli ze juz ok. 10 cm maja hihi
SuperTak powiedział że wszystko jest dobrze tylko jest malutka i że powinnam mieć mały brzuszek
Który tc u Ciebie? Może pisałaś ale jak tak to przeoczyłam..Tak powiedział że wszystko jest dobrze tylko jest malutka i że powinnam mieć mały brzuszek
A można je dodawać (u siebie) i podglądać (u innych) na telefonie (aplilacja?) [emoji5]Fajnie by było gdyby wszystkie suwaczki miały![]()
Na zdjeciu z usg jest zdaje sie napisane, ze skonczony 11 tydz, jesli sie myle, to wyprowadzcie mnie z bleduKtóry tc u Ciebie? Może pisałaś ale jak tak to przeoczyłam..![]()
Wchodzisz na stronę "suwaczki" https://www.suwaczki.com/ robisz suwak, kopiujesz link i wstawiasz w sygnature Na forumNa zdjeciu z usg jest zdaje sie napisane, ze skonczony 11 tydz, jesli sie myle, to wyprowadzcie mnie z bledu
Ja bym zrobila suwaczek, ale nie wiem jak![]()