PatkaPatka
Fanka BB :)
To cudownie, jestem w drugim od tygodnia i nawet nie wiedziałamDla mnie drugi trymestr zawsze zaczynał się od 13+0, a termin porodu zawsze liczył się z USG, nie z OMAle tak czy inaczej obie jesteśmy już w drugim
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To cudownie, jestem w drugim od tygodnia i nawet nie wiedziałamDla mnie drugi trymestr zawsze zaczynał się od 13+0, a termin porodu zawsze liczył się z USG, nie z OMAle tak czy inaczej obie jesteśmy już w drugim
![]()
Też uważam, że są fatalne te z lidla, widać wszystko pod nimi :/Wzięłam rozmiar M, zjezdzaja mi z tyłka, a normalnie spodnie nosze 40 czasem bawet 42 bo mam spore dupskodo tego tak.okrutnie przeswituja, ze jedynie dluzsze tuniki zakrywające calkowicie tylek sie sprawdzają.
Ogladalam te w hm- sa jeszcze ciensze niz re z lidla, kosztuja 40 zl. Cen innych ciuchow ciazowych tam nie skomentuje nawet
Zaryzykuje i kupie te z Allegro, 14 zl moge stracic w razie czego [emoji14]
Ja kuoilam na allegro fajne krotkie spodenki, jak bede w domu to wysle wam linka. Za 20 zl![]()
Aga - jak bratowa i maleństwo?Sabi jezeli mialam OM 9marca tj w czwartek to w kazdy czwartek kończy się kolejny tydz. a w piatek zaczyna następny.
Ja mialam OM 17marca czyli w kazda sobote kończe dany tydz.
Moja bratowa juz w szpitalu.
Dobranoc
Dziewczynki ja tylko na szybko, właśnie jestem po rozmowie z moją położna, na 15 mam wizytę, brzuch mi twardnienie I ciągnie, będą mnie sprawdzać czy to Joc groźnego.
Łykam dodatkowe dawki od miesiąca. I żadne ostatnie badania krwi nie wykazały braków innych niż lekki niedobor żelaza.Kochana moze niedobór magnezu jak pisałam Ci wtedy ;* daj znac
Zaraz Wam fotke zrobię bo je mamDajcie znać jak te z allegro leginsy czy tez dupka na wierzchu![]()
Ooo mamy tak i dam terminJa jutro zaczynam 16 :O boziuuu, jak to leci!![]()
Kurczę mam i z Lidla i hm ale jeszcze nie nosiłam. Zresztą ja legginsy to i tak tylko z bluzka za pupke. Sprawdzę Ci te hm.Laski orientujecie się po ile w H&M są leginsy ciążowe? I czy prześwitują? Bo te z Lidla jednak zawiodły mnie po całości![]()
Julka często to masz? Mnie się też zdarzało, ale teraz że względu na problem z ręką biorę magnez i alanerw, więc może będzie spokojniej.Dziewczynki ja tylko na szybko, właśnie jestem po rozmowie z moją położna, na 15 mam wizytę, brzuch mi twardnienie I ciągnie, będą mnie sprawdzać czy to Joc groźnego.