Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki, jak bede zamawiać to odezwe sie na privMam, wiekszosc ma sklepy internetowe lub na fb, sporo tego ogolnie...na fb jesli masz wpisz "skorpion" tak nazywa się sklep z bawelnami, maja mase wzorow i minky takze, owate równieżjak bedziesz chciala, to napisz na priv, a ja Ci podlinkuje sklepy.
Przyjmowalam luteine 2 razy dziennie i odstawiłam stopniowo,tak ze 3 dni raz dziennie pozniej raz dziennie co dwa dniJa dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Stopniowo odstawiam co by nie wywolac skracania szyjki tyle mi wiadomo w temacie [emoji4]Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Podpisuje się pod ta dieta [emoji23]Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu![]()