Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki, jak bede zamawiać to odezwe sie na privMam, wiekszosc ma sklepy internetowe lub na fb, sporo tego ogolnie...na fb jesli masz wpisz "skorpion" tak nazywa się sklep z bawelnami, maja mase wzorow i minky takze, owate równieżjak bedziesz chciala, to napisz na priv, a ja Ci podlinkuje sklepy.
Przyjmowalam luteine 2 razy dziennie i odstawiłam stopniowo,tak ze 3 dni raz dziennie pozniej raz dziennie co dwa dniJa dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Stopniowo odstawiam co by nie wywolac skracania szyjki tyle mi wiadomo w temacie [emoji4]Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Podpisuje się pod ta dieta [emoji23]Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu![]()