Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedząWitaj Zuziku. Napisz nam cos o sobie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedząWitaj Zuziku. Napisz nam cos o sobie.
Może.Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Czy lekarz prywatny moze wystawic L4? W zyciu bylam 2 razy na L4 i nie mam pojęcia...
Może - ale są one zwykle płatne 100%.Może.
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
Hej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...Hej jestem z Łodzi to moja druga ciaza ale pierwsza byla 12 lat temu więc teraz przeżywam wszystko inaczej bardziej świadomie i z wieksza wiedzą

I chyba w podobnym wieku jesteśmyHej. Witamy. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam prawie 12letniego syna...
Trzymam kciukiHej dziewczyny, czekam w kolejce na pobranie krwi, trzymajcie kciuki zeby sie udalo
Dziewczyny czy ktoras z was ma sprawdzoną informacje na temat tego od jakiej wartosci zwalnia wzrost bety? Pytam, zeby nie dostac zawalu jak odbiore dzisiaj wynikw necie pisza roznie, ze od 6tyś, od 8tyś? Wiec ktoraś? Bo ja nigdy lekarza nie pytałam.
Tak tak, znam go, korzystam wlasnie z niego. Po prostu bylam ciekawa od jakiej wartosci ta beta zwalnia [emoji14]Kochana wejdź na kalkulator hcg ovufriend best belly wpisz w google i tam wyliczy Ci idealnie czy się mieścisz w normach![]()