Kacprysiowo
Moderatorka
Zuzik zdrówka!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młody się rozszalal w brzuszku tak, że udało mi się jego mikro kopniaczka nagrać
ja dzis zmokłam bo byłam z narzeczonym na spacerze i deszcz nas zastał i teraz leze pod kocykiem i juz nie wychodze nigdziePrzeziębiłam sięjedyne co mnie ratuje to miód z cytryną
Nigdy nie miałam z tym zadnych kłopotów ale ponoc w ciąży to bardzo częsta dolegliwość a czemu szpital?ponieważ zaczelo mnie tak bardzo kluc po lewej stronie i mam takie ogromne parcie na pecherz wiec teraz badania wszystkie mi robią
ja dzis zmokłam bo byłam z narzeczonym na spacerze i deszcz nas zastał i teraz leze pod kocykiem i juz nie wychodze nigdzie![]()
okolice KIelcAneta a skąd jesteś?
Jej u mnie dzisiaj tez deszczowo. Raz słońce raz deszcz wiec dzisiaj tylko mój facet wychodził z naszym psem. Co bym się jeszcze bardziej nie doprawiła.
a Ty skad jestes???Aneta a skąd jesteś?
Jej u mnie dzisiaj tez deszczowo. Raz słońce raz deszcz wiec dzisiaj tylko mój facet wychodził z naszym psem. Co bym się jeszcze bardziej nie doprawiła.
Kurczę większość z Was z takich chyba bardziej południowych rejonówokolice KIelc![]()