Kurczę większość z Was z takich chyba bardziej południowych rejonówja w sumie od 1,5r mieszkam w Wawce a tak to dziewczyna z Mazur jestem
Jednak marzy mi się wyprowadzić na wieś.. oj to by było cudowne ..
za zimno zeby wychodzic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę większość z Was z takich chyba bardziej południowych rejonówja w sumie od 1,5r mieszkam w Wawce a tak to dziewczyna z Mazur jestem
Jednak marzy mi się wyprowadzić na wieś.. oj to by było cudowne ..
a ktory tydzień??A ja jestem zalamana nie wiem co sie dzieje pierwsza wersja byla ze to tylko infekcja teraz przyszła pani doktor i mowi ze mam luteine dopochwowo bo ten bol moze zagrażać poronienie...jestem przerazona jedynym pocieszenie jest to ze czuje jak dzidzia fika....
A czy macie mocno widoczne żyły na pirrsiach? Ja mam całą pierś dookoła w bardzo ciemnych, grubych żyłach.
18 tca ktory tydzień??
właśnie tez o te żyły miałam pisać bo terz mnie a niepokoiłyTeż dzisiaj u siebie to zauważyłam. Aż mąż się wystraszył hahaale to ponoć normalne
![]()
A ja jestem zalamana nie wiem co sie dzieje pierwsza wersja byla ze to tylko infekcja teraz przyszła pani doktor i mowi ze mam luteine dopochwowo bo ten bol moze zagrażać poronienie...jestem przerazona jedynym pocieszenie jest to ze czuje jak dzidzia fika....
a robili Ci dzis jeszcze jakies badania??18 tc