Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki kochane ja też mam wielu gin za sobą ,ale słowa żeby cieszyć się że wogole się w ciążę zachodzi nie odbieram jako źle ...ja jak poroniłam usłyszałam to samo ,najważniejsze że pani w ciążę zachodzi ,starać się i wyjdzie ....jeszcze w zależności jak jest to powiedziane ,bo wiadomo każda z nas po stracie to przezywa mocno ,ale my mamy to szczęście że w ciążę zachodzimy ,wiele kobiet nie może ...więc gin postrzega to tak że jeśli zachodzimy to jest w porządku i rokuje na prTszlosc ,potem ta ciążę utrzymać ,ale to już odrębną historiaTo samo usłyszałam od lekarza po poronieniu. "Przynajmniej wiadomo, ze moze Pani zajsc w ciaze"- hehe no super pocieszeniewięcej do niego nie wróciłam. Cóż, są różni lekarze, tak.jak ludzoe są różni. Moja przyjaciółka prowadziła u niego ciąŻe i była baaardzo zadowolona, a ja po kilku wizytach nie mogłam na gościa patrzeć.
Ja się witam niedzielnie. Gardło dalej boliśmietana sie w końcu ubiła, ale dosłownie nad nią płakałam
dzisiaj mam wszystko głęboko, zwalniam tempo i odpoczywam
miłego dnia!
Jej i mnie się Olus marzy mmm@Kacprysiowo piękne imię [emoji7] u nas też jest Alexander[emoji4] lekarz już potwierdzil płeć. Dziś zaczynam 18 tydz.
Ja połykam z jedzeniem. Może tak spróbuj.Kobietki czy możecie pokecić jakiś dobry suplement dla kobiet w ciąży który jest łatwy do połknięcia?? Tzn nie ma kapsułek wielkości Mama DHA, te mi w gardle stają... biorę od kilku dni Pregna plus bo kapsułki malutkie tylko kwasów DHA praktycznie nie ma, a przez żelazo jest mi po prostu niedobrze po nich...
Ja połykam z jedzeniem. Może tak spróbuj.
Też biorę MamaDHA i inaczej nie połknę...