Ma sie rozpogodzic w przyszlym tyg, wiec milego wypoczynku [emoji4]Zuzik kochana kciukasyale szybko wszystko wrócilo do normy.
My juz na wywczasach, wiec bedzie mnie teraz mniej.
Miejsce super ale pogoda nie rozpieszcza...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ma sie rozpogodzic w przyszlym tyg, wiec milego wypoczynku [emoji4]Zuzik kochana kciukasyale szybko wszystko wrócilo do normy.
My juz na wywczasach, wiec bedzie mnie teraz mniej.
Miejsce super ale pogoda nie rozpieszcza...
Ja zamowilam pieluszki dzisiaj. Link do: Интернет-магазин 2 предмета Детские Полотенца 58x58 см 2 слоя органический хлопок марли Материал детей Полотенца s Мягкий мультфильм Полотенца детские ванна Полотенца для новорожденных | Aliexpress для мобильныхPiękne, jeszcze trochę i będe zamawiać takie, ale dla chłopca [emoji5]
PS konto juz założyłam.
Jestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?@martakratka gdzie się podziewasz? :*
Mnie tez dzisiaj rano bolał brzuch z prawej strony ale przeszło.Jestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?
Ja miałam, dali bodajże 175-200 ml, u mnie fajno bo była cytrynowa zawiesina więc poszło gładkoJestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?
Mi to tak promieniuje do pleców ten ból. Martwię się bo torbiel mam na prawym jajniku ...Mnie tez dzisiaj rano bolał brzuch z prawej strony ale przeszło.
Tak mało ? Myslalam ze to trzeba wypic 1,5 litra wody z tym dziadostwem...Ja miałam, dali bodajże 175-200 ml, u mnie fajno bo była cytrynowa zawiesina więc poszło gładko![]()
Wiekszosc tych suplementow ma.zelazo, wiec moze byc ciezko. Niektorzy lekarze po 13tc zalecaja tylko pregne DHA. Ja z racji tarczycy biore pregne Plus (jod, wit d), wspomagam sie o kwasy dha w diecie.Kobietki czy możecie pokecić jakiś dobry suplement dla kobiet w ciąży który jest łatwy do połknięcia?? Tzn nie ma kapsułek wielkości Mama DHA, te mi w gardle stają... biorę od kilku dni Pregna plus bo kapsułki malutkie tylko kwasów DHA praktycznie nie ma, a przez żelazo jest mi po prostu niedobrze po nich...
U mnie bol nerek był właśnie z prawej strony, tak między zebrami a pupa. W talii ale bliżej żeber.Mi to tak promieniuje do pleców ten ból. Martwię się bo torbiel mam na prawym jajniku ...
No mi dali tylko to do wypicia a wody nie radzili żeby nie rozrzedzac krwi bo wyniki wyjdą zakładane. Dali pół kubeczki wody w razie w do popiciaTak mało ? Myslalam ze to trzeba wypic 1,5 litra wody z tym dziadostwem...