reklama
reklama
Mój nie chce słyszeć o tym, że nie będzie go na porodowce. Dostałam długi monolog od niego na ten temat i w sumie niech sobie tam będzie a jeśli później ciężko mu będzie spojrzeć mi między nogi to go wylecze chochla w ciemiaczko.
Już mu kilka razy mówiłam że to może być kiepski pomysł przez wzgląd na nasze późniejsze życie seksualne. Zaprzecza. Nie wie co mówi. Przekona się w grudniu [emoji23]

Ja w nocy jeść nie wstaje ale muszę pójść spać najedzona bo inaczej rano mdlosci zanim zdążę ubrać stanik :D.

Czytałam artykuł o kobietach w uk które miały robione usg w 16tc I było 100% że chłopak a w 20tc okazywało się że jednak panienka.... No nic, dostanę potwierdzenie płci może 16 lipca.... Ale siusiaka na usg ostatnim był aż zbyt dokładnie widoczny, żeby mieć nadzieję że to panna jednak z wyjątkowo duża lechtaczke [emoji28]
Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)

reklama
Hehe dziewczyny ale Wasi mężowie czy faceci nie zaglądają Wam między nogi przy porodzie tylko są obok :-)
Zaglądają [emoji53] u mnie przy chlopakach byly byl przy porodzie. Teraz moj mężu nie chce bo mówi ze woli nie widziec ze woli moje krocze zapamietac w normalnym wydaniu a nie z krwią i innymi obrzydlistwami [emoji16][emoji23] ja Go nie namawiam bo wiem ze u mnie pewnie szybko pójdzie jak z drugim porodem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry