motylkowelove
Fanka BB :)
Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)
Mocne kciuki za Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)
Trzymam kciuki !daj znacIde w piątekczuje sie ok tylko mdli mnie i kreci mi sie w glowie
A przepraszam, że zapomniałam, ale u Ciebie maluszek przestał się rozwijać czy w ogóle się nie pojawił?Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)
Pewnie będziemy pod tematem "dzieci urodzone w grudniu 2018"@nicola27 witajrozbieżnoscia sie nie martw, czesto tak jest
Swoja droga fajnie jakbysmy po urodzeniu nadal kontynuowaly watek, widzę, ze np na czerwcowkach jest cisza totalna, po pare dni sie nikt nie odzywa, a przeciez teraz to ich czas...ja juz nie wyobrażam sobie nie wejsc na forumtym bardziej, ze ze znajomymi sobie o lekarzach, usg i innych takich nie pogadam
![]()