Anet29
Fanka BB :)
Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)
Aga a ktory w pt bedzie tydzien ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ide w pt prywatnie ale to bardziej po luteine i na serduszko za wczesnie bedzie ale usg zrobi ;-) pozniej 17.07 mam na nfz i mize wtedy serduszko zobacze?;-)
Dziewczyny zinterpretujcie mi wyniki krzywej bo nie mam norm... plisss
Myślę,że młodemu przejdzie z czasem.Też tak pomyślałam,że nie chce tatusia dzielić z kolejnym dzieckiem.Musi jakoś sam do tej myśli dojrzeć.Daj mu czas.Dla niego to też wielkie przeżycie.Wiecie co, powiedzielismy w koncu starszym dzieciom, corce powiedzialam pare dni temu, no zdjecie usg znalazła, ucieszyla sie oczywiście
Wczoraj M zawolal chlopakowi powiedział, reakcja byla taka, ze w szoku byli i nam nie wierzyli
Dzis pytam syna czy sie cieszy, mowi, ze tak..zapytalam o Filipa, syna M co mowil wczoraj, a Mati, ze Filip sie nie cieszy bo on juz nie chce brata ani siostrytak mi sie dziwnie zrobilo. Troche nawet zla bylam, ze On taki wychuchany za bardzo i chyba boi sie dzielic tatusiem i babcią..mam nadzieję, ze mu sie odmieni..
Dziewczyny zinterpretujcie mi wyniki krzywej bo nie mam norm... plisss
Zamierzam go obserwowacMyślę,że młodemu przejdzie z czasem.Też tak pomyślałam,że nie chce tatusia dzielić z kolejnym dzieckiem.Musi jakoś sam do tej myśli dojrzeć.Daj mu czas.Dla niego to też wielkie przeżycie.
Wg norm na necie masz dobre wyniki, po jednej godzinie nie powinno przekraczac 180mg a po dwoch 150mg.Dziewczyny zinterpretujcie mi wyniki krzywej bo nie mam norm... plisss
No i dorwalam skubanca I wyprzytulalam hahahahahahah ale jakie to były podchody to wy nie macie pojęciaMój też się boi i w sumie to nawet mamy zakaz a chodzi taki napalony że aż nim trzęsie.Dziś rano pomacał mi cycki i już o mało się nie popłakał że nie możemy..Pomogłam chłopakowi trochę w inny sposób,też dla obojga przyjemny![]()
Witaj witaj, u mnie termin początkowy też byl na 11.12 ale po usg przedstawili mi na 02/12Witam się nieśmiało, czy mogłabym do Was dołączyć?