Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suuper, przepiekny przyrost!! :*Kochana a jestes pewna ze nie za wczesnie? Przejdz sie moze do innego lekarza. Nie taki historie juz byly, ze zarodek pokazywal sie pozniej..
Jest przyrost jak najbardziej okja miałam po 200-300% przyrosty
![]()
Ja slyszalam. Sa tabletki ale nie pamietam nazwy. Ja oczyscilam sie sama. Trwalo to 6 tyg ale nie mialam zabiegu. Popytaj lekarza.Dziewczyny a czy słyszałyście o jakiejś innej opcji w moim przypadku czy tylko łyżeczkowanie?
Dziewczyny na innych forach tak pisalyA skąd taki wniosek?jakiś przesąd? Dziewczynkę bym chciała ale o bliźniakach nie było mowy
![]()
U nas jest wszystko pieknie ♡ zarodeczek cudny malusi ... czekamy na serduszko wizyta za tydzień [emoji4]
Dziewczyny! Żegnam się z wami! U mnie dzidzi nie będzie, coś czułam ze jest złe bo beta słabo rosła! Jest pęcherzyk ale brak zarodka wiec nie ma szans na pojawienie się go. Dziś 6 tydzień , w poniedziałek muszę mieć zabieg łyżeczkowania jeśli się nie oczyści samo. Wam życzę powodzenia
Ja jestem z sierpniowekDziękuję za odpowiedźsorki ale nie widziałam Cię tu wcześniej, który tydzień u Ciebie?
![]()
Ja tez znikam..
Pozdrawiam Was