Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pas doszylas ?Upał przerobiłam więc jeansy.
Były długie, za duże w brzuchu, już jest git. Zobacz załącznik 872110Zobacz załącznik 872111
Jak wroce do GL to z Toba bede spacerować[emoji7] jakbys o chacie jakiejs slyszala duzej oczywiście i nie za miliony to biere[emoji23]A ja czekam na M, az od adwokata wróci, aze ten dzwoni, ze adwokata zalatwil i jeszcze do pracy pojechal na pare godzinnosz...nie wysiedzi w domu, a juz myslalam, ze sobie na spacerek pojdziemy w koncu. Wyszlabym sama, ale dzieciaki sie po osiedlu rozbiegly i klucza nie wzięły.
Znowu zla jestem.
Nie, wybielaj trójkąt i zszylam brzegi xD plus opindolilam nogawkiPas doszylas ?
Tez wystartowałam z 17[emoji123][emoji123][emoji123] super masz pileczke. Taki gładki brzunio a ja jak lampart w rozstepach[emoji23]Zobacz załącznik 872131 Ja do porodu chyba będę szła jak ten balwanek zima [emoji23][emoji23][emoji23] Ale kocham mój brzuszek [emoji7]
Tez wystartowałam z 17[emoji123][emoji123][emoji123] super masz pileczke. Taki gładki brzunio a ja jak lampart w rozstepach[emoji23]