Dagaa11
Fanka BB :)
Pije dwa litry mniej wiecej, wiecej nie moge, bo chodze siku.co 10 minutDagaa to duuużo wody pij , upały nam nie służą :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pije dwa litry mniej wiecej, wiecej nie moge, bo chodze siku.co 10 minutDagaa to duuużo wody pij , upały nam nie służą :/
Ale cudowna pilka[emoji7][emoji7][emoji7]Jeden dzień upałów, a ja oficjalnie czuje sie jak słońjestem tak opuchnieta, ze szkoda gadać
Zobacz załącznik 872163
Gratuluje kochana300 wiadomosci. Nie nadrobie.
Wpadlam napisac ze jestem po wizycie i mam juz 1milimetr mojego szczescia i mini serduszkotermin wstepnie na 26.02
Aga cudowne wieści!!! Tym razem wszystko będzie dobrze! Czekamy na kolejne aktualizacje300 wiadomosci. Nie nadrobie.
Wpadlam napisac ze jestem po wizycie i mam juz 1milimetr mojego szczescia i mini serduszkotermin wstepnie na 26.02
Do lutego chcemy meldunki jak dzidz [emoji4] zdrowka!!300 wiadomosci. Nie nadrobie.
Gratulacje. Teraz musi być wszytsko dobrze [emoji9][emoji9][emoji9]300 wiadomosci. Nie nadrobie.
Suuuper! To będziesz miała dwa lata różnicy300 wiadomosci. Nie nadrobie.