Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mimo, że chciałam trzeciego synka to też już przyzwyczaiłam się do myśli, że to córcia i strasznie się zakochałam. Wolałabym by już tak zostało. Zwłaszcza, ze tez kupiłam kilka rzeczy. W czwartek idę na wizytę to gin zajrzyGratuluje udanych wizyt
Sabi ja tez sie wlasnie tego boje ze moj synek zmieni sie w corke, juz sie przyzwyczailam do tej mysli ze ma byc synek i nie chce zeby to sie zmienilono pierwsze ubranka juz chlopiece kupione
![]()
W tej cenie jest wizyta z usgO rany to u mnie usg 3d kosztuje 180 zl i sie zastanawiam czy isca wy za zwykla wizyte placicie po 150 zl? Jednak dobrze ze chodze na nfz
![]()
Z ceny brzmi jak Window to the WombJa za słówek usg zapłaciłam jakoś 59 funtów, I dodatkowe 20 funtów za filmik z usg, dodatkowe zdjęcia i breloczki do kluczy. Ale jazdy 40 minut autem więc może powtórzę to jakoś w okolicy 30tc dla fajniejszy h zdjęć z usga tak to chyba jednak dam radę bez.... Chociaż na tutejszy NFZ są tylko dwa usg.... W 12 I 20 tc....
Ja za słówek usg zapłaciłam jakoś 59 funtów, I dodatkowe 20 funtów za filmik z usg, dodatkowe zdjęcia i breloczki do kluczy. Ale jazdy 40 minut autem więc może powtórzę to jakoś w okolicy 30tc dla fajniejszy h zdjęć z usga tak to chyba jednak dam radę bez.... Chociaż na tutejszy NFZ są tylko dwa usg.... W 12 I 20 tc....
Dobrze Ci to brzmiZ ceny brzmi jak Window to the Womb
30tc to już ostatni dzwonek na ładne zdjęcia... Najlepsze jak dla mnie to 20-25 tc, potem już ciasnota i mało widać![]()