PatkaPatka
Fanka BB :)
Niestety..A na prenatalnych ci nie puszczal?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety..A na prenatalnych ci nie puszczal?![]()
U nas 3D jest bez filmiku.3D to tez filmik a 4D to nie z dźwiękiem?
Mi tez nie puszczal na prenatalnych, tylko raz na wizycie prowadzacy puszczal. Ale ja mam detektor wiec to mi wystarcza [emoji14]Niestety..
Mi tez ani razu nie wlaczal serduszka. Tylko pokazywal jak bije.Niestety..
Ja za każdym razem widziałam, ale jeszcze nie słyszałam..Mi tez ani razu nie wlaczal serduszka. Tylko pokazywal jak bije.
USG 4D to USG trójwymiarowe w czasie rzeczywistym, co oznacza możliwość obserwacji dziecka, jego położenia w łonie matki i jego reakcji, w konkretnym momencie. Kobieta poddająca się badaniu USG 4D na ekranie komputera ogląda film z wnętrza swojego brzucha, widząc, co w danej chwili robi jej jeszcze nienarodzone dziecko. USG 4D umożliwia zrobienie obrazów przekrojowych ciała dziecka i poznanie płci płodu. Ma zastosowanie w diagnozowaniu niektórych wad wrodzonych i chorób genetycznych na etapie rozwoju prenatalnego dziecka.3D to tez filmik a 4D to nie z dźwiękiem?
@MamaXTrzy całość artykułu znajdziesz tutaj Link do: USG 4DUSG 4D to USG trójwymiarowe w czasie rzeczywistym, co oznacza możliwość obserwacji dziecka, jego położenia w łonie matki i jego reakcji, w konkretnym momencie. Kobieta poddająca się badaniu USG 4D na ekranie komputera ogląda film z wnętrza swojego brzucha, widząc, co w danej chwili robi jej jeszcze nienarodzone dziecko. USG 4D umożliwia zrobienie obrazów przekrojowych ciała dziecka i poznanie płci płodu. Ma zastosowanie w diagnozowaniu niektórych wad wrodzonych i chorób genetycznych na etapie rozwoju prenatalnego dziecka.
Ja w smyku kupiłam te rzeczy za 106zł to co na zdjęciach + jeszcze szamponik, dostałam 63zł rabatu.Fajne wyprzedaze sa w smyku od tego jeszcze rabat naliczaja. Za otulacz muslinowy zaplacilam 24 zl 120×120.
Ale ładne . zazdroszcze ze znasz płeć.Ja w smyku kupiłam te rzeczy za 106zł to co na zdjęciach + jeszcze szamponik, dostałam 63zł rabatu.
A teraz jeszcze w lidlu będą super rabaty na ciuszki.