reklama
reklama
Hahaha kobieto ja nawet nie wchodziłam na tą grupę więc z kimś mnie mylisz. Nie oczekuj oklasków jak wyzywasz ludzi od wariatek bo nazywają dzieci jak im się podoba. Za grosz kultury :) można wyrazić opinie ale nie wyzywa się kogoś przez to, że ma odmienną niż Ty trzeba było im tam powiedzieć, że uważasz je za wariatki a nie przyjść obrobić dupe gdzie indziej, jakie to żałosne.
A kultury to nie masz ty. Sama jestes żałosna!!!!!!

@Sabi32 ja w ciąży z pierwszym synem kupiłam wózek na tym etapie właśnie. Byliśmy z M na targach i tak nam się spodobał, że go zamowilismy, SZOK! :) :) ale co tam :D Na szczęście odnosiłem, bo inaczej to bym to chyba z tego 6 piętra wyrzuciła :)

Co do smyka to też kupiłam kilka ciuszkow. Były takie weekendy, że z kartą smyka było dodatkowo 25 % zniżki. Polecam wyrobienie karty, przydaje się. Jak coś służę numerem.

@Sabi32 ja w ciąży z pierwszym synem kupiłam wózek na tym etapie właśnie. Byliśmy z M na targach i tak nam się spodobał, że go zamowilismy, SZOK! :) :) ale co tam :D Na szczęście odnosiłem, bo inaczej to bym to chyba z tego 6 piętra wyrzuciła :)

Co do smyka to też kupiłam kilka ciuszkow. Były takie weekendy, że z kartą smyka było dodatkowo 25 % zniżki. Polecam wyrobienie karty, przydaje się. Jak coś służę numerem.
A u mnie Smyka remontują, polowa skleou jest zamknieta i polowa towaru niewystawiona :( nie zalapalam sie niestety... Ale 9.07 bede polowac na te ciuszki w Lidlu, z mamą jade, bedzie mnie asekurować hahaha :D

A co tu sie dzieje dziewczynki? Rozumiem hormony ciążowe :)
Ja tak naprawdę nie mam gdzie wozka trzymac :D musze zagadac z sąsiadami, bo mamy na klatce taki korytarz zamykany i tam bede zostawiac, w sumie to ja mieszkam w bloku 10 pietrowym, ale moje mieszkanie i sasiadki jest odgrodzone szyba i zamykane wiec bede na klatce obok drzwi trzymac wozek innej opcji nie mam.

A co tu sie dzieje dziewczynki? Rozumiem hormony ciążowe :)
Ja tak naprawdę nie mam gdzie wozka trzymac :D musze zagadac z sąsiadami, bo mamy na klatce taki korytarz zamykany i tam bede zostawiac, w sumie to ja mieszkam w bloku 10 pietrowym, ale moje mieszkanie i sasiadki jest odgrodzone szyba i zamykane wiec bede na klatce obok drzwi trzymac wozek innej opcji nie mam.
Kurcze mam też ten problem, nie mam za bardzo gdzie a na parterze nie zostawię bo mi żule naleją (już taki przypadek był) tymbardziej zastanawiam się jaki wózek będzie super lekki i poręczny żebym mogła go łatwo znosić.

reklama
Kurcze mam też ten problem, nie mam za bardzo gdzie a na parterze nie zostawię bo mi żule naleją (już taki przypadek był) tymbardziej zastanawiam się jaki wózek będzie super lekki i poręczny żebym mogła go łatwo znosić.
Ja mieszkam na 1 pietrze na szczęście, no i winda jest, ale tez patrze na te 3w1 i o ile gondolka fajna zgrabna, to spacerowka juz niekoniecznie :/ a szczerze nie znam sie na markach wozkow, bo jakos nie pamietam juz jak to bylo :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry