motylkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wiadomo Wam coś o tendencji w ciąży do kamieni nerkowych ? tak się własnie spotkałam kilka razy już , moja kuzynka też miała w ciąży ... wiecie może z czego to się bierze jak temu zapobiec / uniknąć ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam pojęcia co do kamieni ale zauważyłam kilka razy, że pobolewa mnie nerka a raz na tyle mocny to był ból, że nie mogłam się podnieść :/Dziewczyny czy wiadomo Wam coś o tendencji w ciąży do kamieni nerkowych ? tak się własnie spotkałam kilka razy już , moja kuzynka też miała w ciąży ... wiecie może z czego to się bierze jak temu zapobiec / uniknąć ?
Tez tak.miałam już dwa razy :/Nie mam pojęcia co do kamieni ale zauważyłam kilka razy, że pobolewa mnie nerka a raz na tyle mocny to był ból, że nie mogłam się podnieść :/
Tak! Tyle, że nasza ma mieć pompowane koła i regulowana raczke, bo M jest wysoki. Facet nam pokazywał w sklepie, ale nie pamiętam, który to był model. Mytrax? No niestety... M z nim rozmawiał o sprawach technicznych.@Kruszka wlasnie o tym wozku marze...widzialam babeczke w rossmanie z dzidzia w tej spacerowce ii wydawala mi sie mega wygodna.
To ta ?:
Link do: JOIE LITETRAX 4 PLUS V2 NOWOŚĆ FOLIA 2018 Chromium
To współczuję. Ja już dawno miałam iść na usg nerki bo po diecie białkowej bardzo mnie bolały ale zaniedbałam temat, wyniki moczu mam ok więc mnie to uspokoiło ale może rzeczywiście nadszedł czas żeby się temu przyjrzeć ;>Tez tak.miałam już dwa razy :/
Jak jeszcze raz sie u mnie to powtorzy to polece do.lekarza. To byl.taki.krotkotrwaly, ale.mocny bol :/To współczuję. Ja już dawno miałam iść na usg nerki bo po diecie białkowej bardzo mnie bolały ale zaniedbałam temat, wyniki moczu mam ok więc mnie to uspokoiło ale może rzeczywiście nadszedł czas żeby się temu przyjrzeć ;>
Ja biore prenatal duo i jego składzie jest zawarty kwas foliowy. Jesli bierzesz jakis zestaw witami i w nim.jest kwas foliowy to.dodatkowo nie musisz przyjmować. Chyba, ze lekarz zaleci inaczej, bo pamietam ze byla tu dziewczyna, ktorej lekarz dodatkowo kazal.brac kwas foliowy, chociaz w witaminach tez juz byl.A powiedzcie mi cały czas bierzcie kwas foliowy? Zamierzacie w ogóle odstawiać? Ja do samego końca chyba będę brała, zaszkodzić myślę nie powinno..
Hahahaah padlam[emoji23][emoji23][emoji23]Ja jestem wdzięczna mamie że nie dała mi na imię Kinga, nie podoba mi się, mam tak na drugie i niech tak zostanie. Jak była ze na w ciąży to chciała dla mnie Kinga, ale usłyszała na dworze kiedyś jak jedna z mam wolała córkę "Kindzia do domu" to stwierdziła że jedna będzie Agnieszka [emoji1]
Ja tez uwazam ze imie to sprawa mocno indywidualna i pytanie CO SADZICIE O IMIENIU....? Jest bez sensu bo właśnie potem sa spiecia. Ja bym nie nazwala syna Natan albo Alan bo juz co drugi taki w polsce ale jak komus sie podoba to sie nie odzywam, mówię ze ladnieci nie ciągne tematu. Tak samo jak rozumiem ze komuś moze sie nie podobac imie Andrzej , a moj Synus właśnie tak będzie sie nazywal. Dlatego nie zapytalabym nigdy nikogo o zdanie bo to tylko decyzja moja i meza. Tak samo jak pytanie jaki kolor poscieli wybierasz albo jaki rodzaj butelki [emoji23]Popieram, uważam, że każdy rodzic ma prawo nazwać dziecko tak jak jemu się podoba i nikomu nic do tego, ja bym osobiście tak nie nazwała ale co mnie to interesuje jak ktoś swoje dziecko nazwało gustach się nie dyskutuje
![]()
Hahahahahahahahahahah[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja w pierwszej ciąży dostalam ataku kamieni woreczka żółciowego, dziala to chyba na takiej samej zasadzie jak nerki ze narządy są uciskane i dlatego jest problem w regularnej pracy narządu i tworzą się załogi plus dodatkowo hormony.Dziewczyny czy wiadomo Wam coś o tendencji w ciąży do kamieni nerkowych ? tak się własnie spotkałam kilka razy już , moja kuzynka też miała w ciąży ... wiecie może z czego to się bierze jak temu zapobiec / uniknąć ?