Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to dlaczego?![]()
Kiedyś na ulicy widziałam taki podwójny co dzieci siedziały na przeciw siebie na równym poziomie w spacerowkach, ale niestety nie wiem co to była za firma.Żeby tak nie jechać po Cybexie, dodam że mamy ich wózek Balios M i jest naprawdę super. UwielbiamyNiestety będziemy musieli się z nim rozstać i kupić coś podwójnego. Myślimy o Bugaboo albo Baby Jogger. Miała z Was może ktoraś doczynienia z ich podwójnymi wózkami?Interesują nas tylko te z siedzeniami obok siebie. Mam wrażenie, że w tych siedzenie za siedzeniem "tylne dziecko" jest takie biedne, ściśnięte i nie widzące świata. Ogólnie mówiąc pokrzywdzone.
Abdor BartolinoJakiej to jest firmy?
Udanego wypoczynkuHej dziewczynki a ja lezakuje na wakacjach czytam Was jak tylko moge ale troche brak czasu a i zasieg tu nie najlepszy ....
Kciuki, powodzenia!Hej Kochane.
Zaczął się 14t5dz i krwawienie. Do tego od wczoraj twardnieje mi brzuch a dzisiaj mocno boli kroczę. Umylam się i jadę zaraz do Instytutu Matki i Dziecka. Ehhtrzymajcie kciuki za dzidziulkę.
Trzymam kciuki, oby wszystko było ok <3Hej Kochane.
Zaczął się 14t5dz i krwawienie. Do tego od wczoraj twardnieje mi brzuch a dzisiaj mocno boli kroczę. Umylam się i jadę zaraz do Instytutu Matki i Dziecka. Ehhtrzymajcie kciuki za dzidziulkę.