PatkaPatka
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane latacie na wakacje przez biuro podróży? Możecie jakieś polecić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie z biurem jako takim ale z Vacansolei i bylam bardzo zadowolonaDziewczynki kochane latacie na wakacje przez biuro podróży? Możecie jakieś polecić?
Raczej to właśnie się teraz oczyszcza wszystko ale dla spokoju duszy bym jednak zareagowała i się zgłosiłaKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Ja bym jednak wolała zostać na obserwacji w szpitaluKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
A moze zadzwon do lekarza podpytaj? Bo to roznie bywa.Kochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Kochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Krwawiłam na początku ciąży (5-6tydzień). Lekarz ostrzegał mnie, że właśnie może coś takiego się zdążyć po krwawieniu - brunatne plamienia, nawet prawie czarne. Podobo to normalne jak się oczyszcza. Ja szczerze mówiąc tego nie miałam. Krwawiłam/plamiłam z przerwami ok.tygodnia. Jak tylko zaczynaliśmy się uspokajać bo znikało, następnego dnia się pojawiało:/ Straszna huśtawka emocji, nikomu nie życzę. W każdym razie jak tylko się znowu zaczynało kontaktowałam się z lekarzem i on kazał brać mi dodatkową dawkę duphastonu. I udało sięKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.