reklama
reklama
Ja musze czekac do 16.. mam polowkowe wtedy [emoji5]
Ja pracowalam na recyklingu.. wiec mam tego troche.. duzo jak to moja siostra stwierdzila [emoji5] dla oby dwoch.. jednak wiecej dla Matyldy [emoji5]
Dziewczyny jak to jest z brzuchami... na chlopca jest bardziej szpiczasty a dziewczynka bardziej rozlany, okragly...?
Niby na synka bardziej do przodu a na dziewczynke rosnie caly pas brzuszny i pupa. U mnie sie sprawdza.
Eee u mnie sie to z corka nie sprawdzilo, mialam śliczną piłeczke, nie rozlaną a wyszła dziewczynka :D

Ja sie dzisiaj przerazilam, stanelam rano na wage i kolejny kilogram do przodu... A sie boje co mi.lekarz.powie na wizycie :/ ale fakt, zauwazylam tez, ze woda.mi.soe zaczela zatrzymywac, nogi.mam opuchniete...

Własnie siedze z corka na placu zabaw i oprocz nas nie ma nikogo. Gdzie sie podziały te wszystkiedzieci? To jest przerażające...
Ile masz juz kg na plusie??? Ja 4 [emoji33][emoji33][emoji33]
A ja ponowie pytanie bo nikt nie odpowiedzial :) nowe ubranka tez pierzecie? lub zamierzacie prac?
Oczywiście ze bede prala. Pierwszym chłopcom w platkach mydlanych a teraz jeszcze nie wiem co kupię[emoji16] najpierw muszę miec co[emoji23]

Bardzo dziekuje za odpowiedzi :) ja niby corka pierwsze ciuszki pralam teraz juz tylko bielizne im piore, bylam ciekawa waszego zdania :)

Moze , któras zamawiała z tych linków cos ? ... czytam niby komentarze dobre a nie chce przepłacac

Link do: *BPC_CIĄŻOWE SPODNIE JEANSY SKINNY SUPER STRETC_36

Moim zdaniem wszystko trzeba ... bo to nie wiadomo przez ile rąk przeszło i gdzie leżało na magazynach hurtowniach itd :)

Tak tylko dla informacji w lidlu maja byc jegginsy ciazowe za 45 zl :)

reklama
Zastanawiam się, czy poprosić siostrę o zapolowanie na te jegginsy dla mnie. Mam z Lidla zwykłe legginsy i jakoś dziwnie na mnie leżą... Ale może się jeszcze ułożą, gdy brzuch urośnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry