Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj lekarz mi mowil ze 1 tabletka nawet dla kobiety w ciazy jest zalecana, bo lepiej ukrwione jest lozysko, a przez to dzidzius jest lepiej odzywiony. Powiedzial mi ze kazdy facet po 30 powinien brac 1 tabletkę dziennie, bo wtedy jesli nawet dojdzie do zawalu, nie ma on takich ogromnych skutkow dla organizmu.Proszę, nie namawiaj nikogo do stosowania acardu bez wskazań medycznych i bez konsultacji z lekarzem. A tym bardziej kobiete w ciąży nie znając jej historii chorób itd. Acard pomimo, ze jest dostepny OTC jest poważnym lekiem a nie jakąś tam witaminką(choć pacjenci łykają go jak cukierki), czasem może wyrządzić wiecej szkody niż pożytku. Pozatym nijak ma się do obniżenia ciśnienia. Nie odbiwrz tego jako hejtu, ale jako "aptekara" jestem przewraŻliwiona na tym punkcie.
A jakie masz te tabletki ?Ja stosuje caly czas żurawine, ale w tabletkach. Jestem jak dziecko-syropku czy soczku nie przełkne, serio [emoji14] no nic, w piatek mam wizyte to sie dowiemHm no też możliwe :/Właśnie o tym soku mówiłam
![]()
Hej @eevciaa88 jeśli jesteś zatrudniona na podstawie umowy o pracę to powinnaś kaske otrzymywać tak samo jak dotychczas, u mnie wypłata z pracy zawsze do 10 każdego miesiąca, w 1 ciąży z synem dostawalam normalnie zawsze do 10.