Mamusia96
Fanka BB :)
Robie masciami chlodzacymi, mrozilam ja..masaze.. kuzwa nic nie pomaga.. w nocy spie z boku na bok.. bo mnie tak boli... najcheteniej bym ja wyrwala! Za kazdym razem bolalo no ale to juz przesada!!
Kurczę znam ten ból
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robie masciami chlodzacymi, mrozilam ja..masaze.. kuzwa nic nie pomaga.. w nocy spie z boku na bok.. bo mnie tak boli... najcheteniej bym ja wyrwala! Za kazdym razem bolalo no ale to juz przesada!!
Dziewczyny jak dotykacie sobie piersi to czujecie też jakby w środku zgrubienia?? Ja nigdy nic nie wyczułam a teraz jakby guzki w środku zastanawiam się czy to gruczoły czy coś złego..
Poka pokaKruszka ja tez dzisiaj zrobilam „poważniejszy” zakupkupilam taki leżaczek, kosztował majątek ale jest porządny i był na dobrej promocji. Ostatnio mialam koszmar, ze leżaczka nie mialam i nie było gdzie dziecka odłożyć
Uznaliśmy, że przez pierwsze pol roku nie robimy pokoiku dla małego, bo bedzie spał u nas wiec odpadają nam meble itp
chociaz mezus juz ględzi, ze dopiero po wakacjach cos bedziemy kupować. A ja sie powstrzymać nie moge
![]()
Widzisz , super tak się cieszę że aż mi ciary po ciele przeszły , dzidizu zdrowy niech rośnie zdrowo , [emoji4]a i gratulacje że synuś [emoji109]Dziewczyny jestem prze, prze, prze szczęśliwa. Wynik Fish prawidłowy!!! Będzie Borysek
. Marzyłam o córce ale z racji tego jak dobrze się czuje, tak myślalam... Najwazniejsze ze zdrowy
. Chłopaki oszaleli
![]()
.
Uffffff....
Najprawdopodobniej gruczoły przygotowują się do produkcji mleka ale dla świętego spokoju na kolejnej wizycie poproś o badanie i zapytaj gina.Dziewczyny jak dotykacie sobie piersi to czujecie też jakby w środku zgrubienia?? Ja nigdy nic nie wyczułam a teraz jakby guzki w środku zastanawiam się czy to gruczoły czy coś złego..
Ja dałam 106 zł za 3 body i 5 pajacy na wyprzedaży.Dziewczyny powiedzcie mi czy wyprawka ciuszków za 200zł - 70 sztuk ubranek, opłaca się?