motylkowelove
Fanka BB :)
Ja się nie znam , ale będę kupować sam wózek bebetto a spacerowke dopiero kiedyś tam bo zima , fotelik już mam [emoji4]Bardzo proszę kochane ponownie o radę. Jaki wózek mam wybrać? Możecie polecić firmę z lekkimi wózkami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie znam , ale będę kupować sam wózek bebetto a spacerowke dopiero kiedyś tam bo zima , fotelik już mam [emoji4]Bardzo proszę kochane ponownie o radę. Jaki wózek mam wybrać? Możecie polecić firmę z lekkimi wózkami?
Czesc kochanaWitajcie od jakiegoś czasu Was sporadycznie podczytuje postanowiłam dołączyć czy mogę ?? Mam 35 lat i 10 letnia córkę. Teraz jestem w 19 tyg. Jak na razie brzuch niewielki i nie czuję wyraźnych ruchów co mnie trochę martwi ale z racji że jestem krępej budowy daję nam czas. Termin mam na 10 grudnia po padaniach prenatalnych przesunął się na 6.
Zobacz na np .nawet moj i tam pisze stronka i wejdź na nią resztą jest instrukcja.Czy możecie podpowiedzieć jak wstawić suwaczek. Już tak dawno nie działałam na żandym forum aż wstyd.
Hej dziewczyny! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja
.
Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba. Narazie ogladam...
Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.
Natka jak tam, lepiej juz?
Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje...
Ktoś jeszcze nie czuje?
Spokojnego dnia.
Trzymam kciuki i daj znać jak po wizycie.Wiem mi w poprzedniej ciąży tez tak sie zrobilo. Za 2 godz ide do lekarza.