reklama
reklama
Witajcie od jakiegoś czasu Was sporadycznie podczytuje postanowiłam dołączyć czy mogę ?? Mam 35 lat i 10 letnia córkę. Teraz jestem w 19 tyg. Jak na razie brzuch niewielki i nie czuję wyraźnych ruchów co mnie trochę martwi ale z racji że jestem krępej budowy daję nam czas. Termin mam na 10 grudnia po padaniach prenatalnych przesunął się na 6.
Czesc kochana :) Ja mam syna ktory w sierpniu konczy 12 lat wiec podobną bedzoemy miec różnicę:) Rozgosc się ;)

Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.

Hej, ja tez jeszcze nie czuje ruchów, jestem w 16 tc. Tez mi nic nie leci ;) i wogole nie mam żadnych objawów tak naprawdę. Jak do tej pory jedynie 0,5 kg na plusie, co mnie bardzo cieszy :)

U mnie 2 na plusie, znalazlam karte ciazy z synem i w tym samym tyg czyli 18 wazylam 62kg i teraz rowniez :D

Witam nowa mamusie, u mnie miedzy starszymi a maluszkien bedzie prawie 12 i 13 lat roznicy..sporo ale dla mnie lepiej, ciesze sie, ze nie bede miala malutkich dzieci plus noworodka, bo to juz kurde przerabialam :D

U mnie póki co jakieś +1kg. Położna mówiła wczoraj, że to bardzo dobrze, i że mniejszy niż ostatnio przyrost jest normalny, skoro waga startowa też jest znacznie wyższa (teraz 83 kg, pierwszą ciążę zaczynałam z około 72).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry