HappyElephant
Fanka BB :)
Miała się odezwać, jak już wyśle paczkęMiala sie odezwac z tego co zrozumiałam, Skoro obiecala ze sie odezwie to wyglada to niepoważnie ze milczy i nie odpisuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miała się odezwać, jak już wyśle paczkęMiala sie odezwac z tego co zrozumiałam, Skoro obiecala ze sie odezwie to wyglada to niepoważnie ze milczy i nie odpisuje.
To ja nie zakumalam paniki[emoji23]Miała się odezwać, jak już wyśle paczkę![]()
Ja dzisiaj po batoniku myslalam ze zemdleje[emoji23] jakoś mi duszno sie zrobilo. Chyba za duzo cukru. Wiec juz nie bede jesc batonow. Moze to i lepiej skoro juz tyle przytylam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]M polecial po batonika zeby dzidzia kopalabo siedzi i czeka, a tu cisza [emoji14] i po gumy, bo mam zgage..blee.
Ja leze i rozkoszuje sie kopniakamiGeslerke ogladam i juz wiem, ze jutro zrobie plackico tam robicie mamuski?
To takie cudowne, juz zapomniałam.jak to jest dostawać kopniakiDaga ja tez [emoji4]
Jeszcze zgagi nie doświadczyłam w ciąży odpuka xD
Odwiedziłam dziś endo pieczątkę wbiłam i gitara [emoji4]
Spokojnie może jeszcze wyślę , może nie miała czasu napisać , oby ,Skoro robiłam przelew o 7 rano to najpóźniej mogła dostać pieniądze o 14ej..
No nic.. mam nauczkę żeby kupować tylko w sklepie.. i tyle