Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomyśl sobie ze dzieci mimo wszystko szybko przyzwyczajają się do sytuacji. Ja wiem ze swojego doswiadczenia bo mama mnie i siostrę sama wychowywala że są gorsze nieszczęścia dla dziecka niz brak ojca. Czasem na niektore rzeczy nie da sie nic poradzic niestety.Czasem mam takie cholerne przemyslenia..My dorosli ledwo sobie z tym radzimy,a co dopiero dziecidobrze, ze jestem sama, bo wygladam jak spuchnieta swinka
![]()
Niestety nie wiedzielismy. Rodzilam go 12 lat temu i wtedy nie slyszalam o zadnych badaniach prenatalnych. A szkoda. Dlatego strasznie mnie denerwuje podejscie na nie do takich badan. Gdybym je miala wtedy moglabym przed urodzeniem mlodego znaleźć specjaliste do leczenia tej wady. Mi na szczescie sie udalo ale naprawde wolalabym o niej wiedziec wczesniej.Marta, a wiedzieliście wcześniej o tej wadzie stópki, czy dopiero przy porodzie?
Tez myśle o cc... Ciekawe co moj lekarz na to bo on przeciwnikiem jest...
U mnie poród krótki ale mega bolesny. Jak jestem wytrzymała na ból to ten byl nie do zniesienia po oksytocynie. Mlody urodzil się niedotleniony, siny a wody zielone w 39tyg.
Dlaczego?Podziwiam, bo ja to będę się bronić rękami i nogami przed cc...
Pewnie chodzi o dochodzenie do siebie po...nie kazda przechodzi super, po za tym zrosty itd..na lipcowkach wlasnie dwie pisza po cc, ze koszmar i ledwo funkcjonowaly.Dlaczego?
Jeżeli nie będzie wskazań do cc to chcę rodzić sn. Miałam już kilka operacji i rodziłam sn bez znieczulenia, bo było za późno i zdecydowanie wolę dochodzić do siebie po porodzie naturalnym.Dlaczego?