MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ale cudo[emoji7][emoji7][emoji7]Sa i osmiorniczkinie pytajcie dla kogo niebieska...moja 11letnia corka sobie takze zazyczyla :d Zobacz załącznik 877806
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cudo[emoji7][emoji7][emoji7]Sa i osmiorniczkinie pytajcie dla kogo niebieska...moja 11letnia corka sobie takze zazyczyla :d Zobacz załącznik 877806
Ja tez bym juz chciala listopad. Wtedy tez jakos kamien z serca spadnie ze ciąża juz donoszonaCo do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarkitak wogole to ja juz bym chciala grudzien
albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.
Piękne mamy zdjecie w awatarze [emoji7][emoji7][emoji7] przepyszne
No ja sie smialam wlasnie, ze jakbym tam dwoje miala@Sabi32 możemy się zamienić, Ty masz tyle tych kopów a ja nic, podzieliłabyś się![]()
Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mamtyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde
nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...
Sabi moja dzisiaj to samograła mecz ostro xD
Miłych wizyt jutro ;* ja dopiero mam połówkowe 24 i musze czekac jeszcze