PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja bym kupiła, zawsze jak się rozmyślisz to możesz odsprzedaćDziewczyny co myślicie o kupowaniu wózka juz teraz? Znalazłam blisko mnie fajną oferte na olx, moj wymarzony wozek w super cenie... I sow zastanawiam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym kupiła, zawsze jak się rozmyślisz to możesz odsprzedaćDziewczyny co myślicie o kupowaniu wózka juz teraz? Znalazłam blisko mnie fajną oferte na olx, moj wymarzony wozek w super cenie... I sow zastanawiam.
.Generalnie lepiej dłużej odczekać ale lekarze pozwalają na min rok. U nas będzie 3 lata i też się martwiłem czy np zrostow nie ma. Myślę też że to indywidualna sprawa u każdej organizm inny.Kochana wg lekarzy najbezpieczniejsze sa dwa lata tak jak Diana pisze. Ja juz kiedys pisałam ze moja bratowa zaszla po ponad roku od cc i poporonila. W 12 tyg serduszko przestalo bic. Lekarz powiedzial ze macica nie byla gotowa.
A moja sasiadka zaszła po 10mc. Lekarz powiedzial jej ze jest ryzykanka. Spotkałam ja na badaniu kwi z nosidlem i juz dość pokaźnym brzusiem. Podziwiam.
Dziewczyny co myślicie o kupowaniu wózka juz teraz? Znalazłam blisko mnie fajną oferte na olx, moj wymarzony wozek w super cenie... I sow zastanawiam.
no to mu napisalam co mysle. Ale ze wizyta jednak na 20 byla, to wrocil i pojechalismy razem. Jak wszedl do domu, to zerkal na mnie, a ja usmiech od ucha do ucha..ze skrajnosci w skrajnosc.
takie akcje mialam jakies 16 lat temu..jako nastolatka.Generalnie lepiej dłużej odczekać ale lekarze pozwalają na min rok. U nas będzie 3 lata i też się martwiłem czy np zrostow nie ma. Myślę też że to indywidualna sprawa u każdej organizm inny.
@PatkaPatka jasne, takie maleństwa to lubie szyca teraz musze zajac czyms glowe., bo ewidentnie za duzo myślę i pierdoly stwarzam
@Anet23 cos jest na rzeczy, mamy jazdy w ciazy, ja sie tyle M bie czepialam przez caly czas co sie znamy jak teraz w ciazy..i to o pierdoly totalne, bo nie powiedzial kocham, bo kota glaska wiecej niz mnie, bo nie przytulil, bo buzki z pracy nie wyslal...nosz k**wa. Mam doscdzis juz myslalam o co by sie przyczepic, ale odpuscilam, a juz palucha mialam na klawiaturze....
Wczoraj tez wylam, bo co? Bo M pisze ze mnie podrzuci do lekarza i najwyzej wroci do pracyno to mu napisalam co mysle. Ale ze wizyta jednak na 20 byla, to wrocil i pojechalismy razem. Jak wszedl do domu, to zerkal na mnie, a ja usmiech od ucha do ucha..ze skrajnosci w skrajnosc.
A dzis mu napisalan rano ze go Kocham, po czym On mi tez..no to ja usmiech, a za chwile mysle, dlaczego to On mi pierwszy nie napisaltakie akcje mialam jakies 16 lat temu..jako nastolatka.
17lat... wystarczy spojrzenie...My sie znamy duzo mniej, ale jest tak samo, znamy sie juz tak dobrze, ze w jakis kiepski dzien tylko zerkamy na siebieSabi niezle... faktycznie jak nastolatka.
Ja jestem jakos dziwnie spokojna. Czasem mnie moj wkurzy czymś, ale ogólnie nie narzekam, moze dlatego ze znamy się jak łyse konie... Hihi17lat... wystarczy spojrzenie...
Ja pierdziele wracamy z Castoramy, oczywiscie pokloceni o kolory farb i tapete. Masakra, juz bym wolala zeby Michał miał w dupie jak wyglada pokoj, wystroj itd... ale on taki nie jest niestety. To ma swoje plusy ale i minusy. Mamy totalnie inny gust. Ja NIENAWIDZE wrecz pstrokatych kolorow, w ogolw kolorow nie lubie. Dla mnoe wszystko mogloby byc biale, bezowe albo szare. Wiec jak mi powiedzial "moze pomalujmy sypialnie na zółto/fioletowo" to myslalam, ze go skrzywdze w tym sklepie.
Dziewczyny czy kupujecie takie body bez zapięcia z boku? Zastanawiam sie nad takim zestawem ale chyba zdania sa podzielone... podobno większe dziecko powyżej rozm 62 juz mozna łatwo w to ubrać?? I jeszcze pytanko czy kupujecie takie grubsze rajstopki na zimę czy nie sa praktyczne? Zobacz załącznik 878408