Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zaciśniętePowodzenia na wizytach. I proszę o kciuki za nas co by wszystko było dobrze. Zaraz się zbieram na autobus. Wizytę mam pierwszy raz w poradni patologii ciąży - w końcu się doczekałam.
Ja mam to samo, zla jak osa chodzę[emoji23] jak za dlugo nie ma
Powodzonka. Daj znac po[emoji8][emoji8]Powodzenia na wizytach. I proszę o kciuki za nas co by wszystko było dobrze. Zaraz się zbieram na autobus. Wizytę mam pierwszy raz w poradni patologii ciąży - w końcu się doczekałam.
U mnie jak 2-3 dni przerwy to maz juz wkurzony ze seksu malo. Dla mnie dluga przerwa to 4 dni.Temu wiecznie malo, a mnie czasem to irytuje, bo nie moge do dotknąć, pomiziac, posmyrac bo Jemu sie zaraz chce bzykac. Wczoraj juz Go zapytalam czy w takim razie mam Go nie dotykac wogole? Bo zaraz mu sie chce seksic, Czy nie umie cos pomiedzy?[emoji23]Witam, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty![]()
U nas praktycznie co 2,3 dzien nawet nie mialabym kiedy sie zloscic ze nie maale to tak moj brzuszek dziala na mojego meza mi tez sie juz libido poprawilo wiec mozemy szalec
hehe wczoraj porozmawialismy i mu powiedzialam co mi nie pasuje a on co jemu tak chyba najlepiej bo nie umiem dlugo chodzic po domu w milczeniu i dzieci tez czuja zla atmosfere.
Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?@PatkaPatka @lucalew trzymam kciuki za wizyty @meliska1 witaj ja też mam termin na koniec grudnia@HappyElephant No z tym terminem na koniec to przerypane musimy być cierpliwe, ale w grudniu też będziemy się stresować bo wszystkie zaczną rodzić A my się będziemy jeszcze kulać
![]()