Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to grubo. Kurcze kłótnie klotniami ale rzeczywiście bym się zastanowila czy chce żyć i wychowywać dziecko z takim facetem. Wcześniej też tak się zachowywał czy teraz mu się tak zrobiło? Kurcze współczuję Ci bardzo. Masz do kogo się udać. Może dobrze by było gdybyś odpoczela od faceta który Cię tak traktuje i np wyjechala do rodziny, przyjaciół. Nie wiem co Ci doradzić ale nie wygląda to dobrze. Mam nadzieję że ręki nie podniesie na Ciebie?!
Jak sie nazywa ta grupa na fb? Bo widze, że są jakies 3 na grudzień
Kurczę a może Cię ktoś zawieść do rodziny bo tymbardziej jak masz zagrożona ciąże to potrzebujesz spokoju i pomoc, wsparcia a nie takiego stresu.Ehh, właśnie nie mam nawet gdzie się ruszyća wyjazd z Warszawy mam teraz zabroniony bo moja ciąża jest ciążą bardzo zagrożoną
wiec nawet nie mam jak pojechać na Mazury do rodziców
Gdyby mnie uderzył od razu zadzwoniłabym na policję on o tym dobrze wie. A dziecka nigdy by potem już nie zobaczył.
Ja kupiłam używany. Nowy kosztował niecałe 2 tyś, używany 700 złDziewczyny kupujecie wózki nowe czy używane? Chcę kupić wózek który nowy kosztuje ok. 3 tysięcy, używany w dobrym stanie można kupić za około 1200-1300 jest to 3w1 więc wiadomo że nie posłuży nam zbyt długo, pewnie najdalej na lato będę musiała zmienić na lekką spacerówke i wydaje mi się że nie opłaca mi się na tak krótki okres kupować nowego, rodzina z kolei uważa, że lepiej kupić nowy i tańszy (w okolicach 1500zl) niż używany z tej akurat firmy z której chce. Średnio widzi mi się kupować wózek który mi się nie podoba. Co sądzicie?
Używany ale sprawdź przed zakupem. Chyba że masz nieograniczony budżet i nie robi Ci to różnicy w finansach. Ja dostałam od sąsiada. Bardzo mi się podoba bo ma wszystko co mi potrzeba. Jeszcze go nie sprawdzałam ale okazałoby się że coś jednak jest nie tak to będę używać od bratowej ten sam co z synkiem, który też jest bardzo fajny natomiast jedyny minus to w wersji spacerowej ma bardzo malo miejsca żeby włożyć jakieś większe zakupy do koszyka pod wózek.Dziewczyny kupujecie wózki nowe czy używane? Chcę kupić wózek który nowy kosztuje ok. 3 tysięcy, używany w dobrym stanie można kupić za około 1200-1300 jest to 3w1 więc wiadomo że nie posłuży nam zbyt długo, pewnie najdalej na lato będę musiała zmienić na lekką spacerówke i wydaje mi się że nie opłaca mi się na tak krótki okres kupować nowego, rodzina z kolei uważa, że lepiej kupić nowy i tańszy (w okolicach 1500zl) niż używany z tej akurat firmy z której chce. Średnio widzi mi się kupować wózek który mi się nie podoba. Co sądzicie?