reklama
reklama
Ja w 5t+0 widziałam pęcherzyk zarodek i ciałko [emoji4] no i pójdę w piątek albo w niedzielę to będzie albo 6 albo 6t+2
Bo dzisiaj 5t+3 , ogólnie to zależy od owulacji ja miałam potwierdzona zE 12dc [emoji4]

A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?

Witam nowe grudnioweczki ;) i gratuluje dwoch kreseczek :)
Jak patrzylam po innych forach na zdjecia to widzialam ze juz przed 5 t bylo widac zarodek :) chyba wszystko zalezy kiedy byla owu no i od sprzetu oczywiscie tez :)

reklama
U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Czesc Wiktorka, w ogole zaczne od tego ze kojarze Cie ze staraczek, ale jak dolaczylas to kurcze mialam nawal pracy i sie nie przywitalam :) :) wiec sie witam z opoznieniem

Masz moze na wynikach badan przedzialy od-do dla danego tyg ciazy? Mysle ze jest ok, tylko przyrost warto by bylo zrobic. Jak rosnie to nie ma co sie moze niskimi wartosciami przejmowac na zapas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry