Mnie tez przeniesiono wizyte z 21.04 na 18.04 i juz mi główka oracuje na maksa.....A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie tez przeniesiono wizyte z 21.04 na 18.04 i juz mi główka oracuje na maksa.....A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
A robiłaś wcześniej już - czy to pierwsze badanie?U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
Pamietaj, ze jeden wynik o niczym nie swiadczy. Wszystko zalezy kiedy byla owu i zagniezdzenie. Koniecznir powtorz bete po 24godz i sprawdz przyrost. Trzymam kciuki :*U mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz
10.45 to bedzie to takie dla mnie niepewneBędzie, będzieTo od razu dawaj znać po. A o której masz tą wizytę?
A który to u Ciebie tc i d ?Mnie tez przeniesiono wizyte z 21.04 na 18.04 i juz mi główka oracuje na maksa.....
A do mnie właśnie napisała moja gin i przeniosła mi wizytę na 21.04. Kurde - nie chciałam iść tak szybko... wrrr. To bedzie 5t 6d - myślicie że coś zobaczy?
Bedzie to 6t 6d i mam nadzieje na serduszkoA który to u Ciebie tc i d ?
Czesc Wiktorka, w ogole zaczne od tego ze kojarze Cie ze staraczek, ale jak dolaczylas to kurcze mialam nawal pracy i sie nie przywitalamU mnie dziewczyny słabo to widzę odebrałam wynik bety z piątku i jest niecałe 30 a to był 4t 2 dzień wydaje mi się ze mało. Jutro zrobię jeszcze raz